Hur man hittar en lägenhet Online

Hur man hittar en lägenhet Online

Det är väldigt lätt att hitta en lägenhet online. I själva verket är Internet det bästa stället att börja när du söker efter lägenheter. Men kommer att du behöva göra några allvarliga forskning när du har minskat ditt val.

Instruktioner

•Sök efter lägenheter i det område som du hoppas att leva. Du kan använda söktermen "apartments city namn statligt namn" om du önskar, eller använda en online-tjänst. Till exempel om du vill leva i Athens, Georgia skulle då din sökterm vara "lägenheter Aten ga" utan eventuellt skiljetecken. Detta bör ge en bra start. Du kan se båda officiella webbplatser, granska webbplatser och lägenhet urval service webbplatser i ditt resultat. Tjänsterna ger i allmänhet inte den bästa informationen, eftersom inte regelbundet uppdateras. Ofta lista de planritningar, hyra och även lägenhetskomplex som inte längre finns.

•Narrow din sökning. Som ni ser igenom sökresultaten, Observera komplex som du tycker är särskilt attraktiva. Du bör se en lista på dessa på en anteckningsbok papper. Hoppa över flera rader mellan var och en för ytterligare anteckningar. Ett annat sätt att begränsa din sökning är att eliminera allt som inte har vissa bekvämligheter som du finner mycket viktigt. Till exempel kanske du har en pool och ett gym eller behöver vara nära en busshållplats eller tågstation.

•Read recensioner. När du har begränsat sökningen, är det dags att läsa recensioner. Du hittar dem genom att söka termen "Lägenhet namn recensioner" eller på många lägenhet finder tjänster. Praktisk information på dessa platser är inte alltid särskilt bra, recensioner är ofta mycket talande. Anteckna på bladet av något särskilt bra eller dåligt. Till exempel om många människor har bott i samma komplex i flera år som är ett gott tecken. Bug angrepp och andel brottslighet är i allmänhet en affär brytare.

•Read lokala polisen läskpapper. Du kan vanligtvis hitta detta online samt i de flesta kort. Om en potentiell lägenhetskomplex är mycket synliga i polisen läskpapper är det förmodligen inte en bra plats att leva.

•Kontakta lägenheterna. När du har begränsat Ring dina val alla dina möjligheter att få reda på specialerbjudanden, rabatter, avgifter och andra poster som är av intresse. Även om du ser information om dessa saker på nätet, kontrollera fakta med en operationell leasing agent för att vara säker.

•Decide vad lägenheter att besöka. Aldrig gör en lägenhet urval utan att visa egenskapen först. Det är bättre att bo på ett hotell i några dagar än att fastna för ett helt år i en olämplig boendeformer. Plocka ut bäst av din "kort lista" och besöka dem personligen innan du underteckna ett hyresavtal.