Hur man hittar en läcka i taket och stoppa den

Hur man hittar en läcka i taket och stoppa den

Någonstans på detta tak finns det en läcka. Jag kommer att visa hur man hitta källan till detta tak läcka och hindra det från att någonsin läcka igen. Denna artikel kommer att använda mycket av det system som visas på http://www.ehow.com/how_2071152_stop-roof-leak.html

Instruktioner

•Välj först steget är att identifiera där läckan är visar sig i ditt vardagsrum. Sedan, genom att mäta, försök att hitta den ungefärliga platsen på taket. I det här fallet var läckan tros vara i hörnet av en gammal takfönster som hade tagits bort i ett försök att åtgärda problemet. Det läckte fortfarande efter Skylighten togs bort. Ägarna lägga även ett nytt tak och det fortfarande läckte. Denna läcka fortsatte under år.

•Finding en läcka som denna tar två människor bär walkie talkie. En upp på taket rinnande vatten och den andra tittar i huset för de första tecknen på vatten sipprar igenom.

•Ställ upp en lämplig stege så att en av er kan få på taket med en vattenslang med en avstängning på slutet av den. Slå på vattnet.

•Börja området i taket ovanför de inre skador var blöta ner. Inget läckage visade upp i detta område.

•Next, personen på taket vatten ner i området ytterligare taket tills vattnet börjar dyka upp inne i huset. Vid förstunderteckna, appellen över Walkie Talkie och berätta personen på taket för att stänga av vattnet. Området där han sprutade senast är platsen för läckan. I det här fallet var läckan i den övre delen av ett vinden vent. Denna läcka var en full 10-15 fot eller mer taket från interiör fläcken. Läckande vatten var tvungen att ha kört ner taket under bältros.

• Nu är det bäst att låta det torka ut för minst en dag om möjligt. Om du är desperat att få läckan fast, kan du sätta Geocel på när ytan är våt. Du kanske vill lägga några mer på när det torkar.

•Använd Geocel taket tätningsmedel och en färg pinne smeta en stor del av det runt den plats där det ser ut som det kan läcka. Detta material är klart så det inte blir fula att titta på från gatan så gäller det generöst.

•Utöver, en dag eller så senare, våt ner taket området för att kontrollera att läckan har eliminerats.

Tips & varningar

  • Geocel tak tätningsmedel kan köpas på Ace hårdvara, och eventuellt andra järnaffärer och du kan få det på de flesta någon tak leveranslagerstället. Dessa lager är allmänt grossist hus men några kommer att sälja den till en person som betalar kontant.
  • Geocel är extremt klibbig så var försiktig vid hantering av den. Det är mycket lätt att få det hela händerna. Det kommer att lossna med Nafta eller mineral sprit.