Hur man hittar den bästa låsbar postlådan

Hur man hittar den bästa låsbar postlådan

Oavsett var du bor, är oprioriterade mail ett mål för tjuvar som letar efter checkar, kontanter, elräkningar, gratulationskort, kreditkort och banker uttalanden och andra ekonomiska dokument. Det finns låsbara postlådor, i olika storlekar, för hem och företag. Vad du än väljer att köpa, din brevlåda måste vara kraftig, rostfri och stora nog att rymma tidningar, lådor med kontroller och små paket. United States Postal Service måste godkänna alla postlådor och deras placering.

Instruktioner

•Utvärdera dina behov. Om du bor i en tätort, kan postgången en postlåda som fäster till ditt hus. Landsbygden har normalt postlådor på inlägg i marken. Curbside låsning postlådor måste vara stor nog att rymma en mail-kortplats som är minst 9 inches bred. Större enheter eller postlådor med separata poster kan vara tillgängliga för postkunder som få tidningar och paket med posten.

•Decide på storleken på postlådan och var du ska placera den så att det är lättillgängligt. Vägkanten postlådor måste tillåta post-transportföretag att bo i deras fordon. ställa in rutorna ca 45 tum från marken och 8 inches från trottoarkanten. House enheter måste vara lättillgängligt från steg, trottoarer och verandor. Du kan köpa en fristående låda eller installera ett mail slot direkt i en byggnad.

•Forskning att fastställa vilka typer av låsbara postlådor är tillgängliga på konsumentmarknaden. Många webbplatser säljer vägg och curbside enheter. Modeller fäster direkt till byggnader, sitta på piedestaler eller bädda in i pilastrar. Hitta de "bästa" typer av låsbara postlådor genom att läsa Kundrecensioner på objekt av intresse. Du kan också besöka din lokala järnaffär för direkt köpoptioner

•Välj en typ av postlåda – låsning eller självlåsande. Den övre delen av en låsbar postlåda är öppen så att postal arbetstagaren kan plocka upp e-post. Den nedre delen innehåller en skrivelse kortplats för att infoga posten i och ett inbyggt lås som bara du kan komma åt. Självlåsande enheter, som innehåller separat mail slots, ställs in så att post-transportföretag kan öppna dem en gång. postlådorna låsa när dörren stängs. Postlådorna måste återställas för nästa användning.

•Översyn dina alternativ. Curbside låsbara lådor har e-post slots, skydd paneler och nyckel lås i fram- eller baksidan, ibland båda. Vissa modeller skydda utgående e-post med separata fack. Vägg lådor får utåtgående mail via en övre kortplatsen; den låsta avdelningen öppnar med en nyckel. Vissa väggmonterade postlådor har två lock – en för att täcka den mail slot. Många typer av postlådor finns i en mängd olika färger och material. Säkerhetsskåp är oftast byggda med stål eller järn, men de kommer också i mässing, aluminium, koppar och behandlade cedar.

Tips & varningar

  • Hyr en postbox på din lokala postservice center för e-säkerhet.
  • Leta efter den postmästare kvalitetsstämpel när du köper en ny postlåda
  • Innan du installerar postlådan, kontrollera om det har varit förbehandlats för rost, eller tillämpa rostskydd kemikalier själv innan installation.
  • Vid sändning av betalningar, Höj inte en olåst postlåda röd flagga för att informera Postens transportören för utgående mail; Placera helt enkelt e-post i din box. Ta känsliga objekt direkt till posten.
  • Visa gatuadressen för postlådan.
  • Kontrollera med din lokala postmaster för godkännande innan du installerar någon postlåda. Om rutan är hemlagad, måste det vara lika i storlek och hållbarhet med tillverkade modeller. Posten kan inte garantera leverans av post när postlådor är igenbommade; din post carrier är inte tillåtet att göra nycklar till invånarnas house lådor.