Hur man hittar bikupor i naturen

Hur man hittar bikupor i naturen

Flygande insekter med stingers, såsom bin, lockas till blommor, vatten och verksamhet. Bina är användbara under pollinering och för att skapa välsmakande honung till köksbordet, kan de vara en olägenhet under utomhus grillar. Spåra deras hem kan ta lite tålamod. Träd, inuti väggar, staket och bergrum är alla säkra miljöer för en bikupa. Var försiktig och bära skyddskläder som bin vakta sina hem väl.

Instruktioner

•Utvärdera risken för att bli stucken av en eller flera bin. En BISTING är irriterande för de flesta och dödliga för andra. Försök inte att spåra upp en bikupa om ett sting kommer att orsaka en allergisk reaktion. Vissa individer kan uppleva anafylaxi, som orsakar svårigheter att andas, svullnad i halsen, ett farligt dopp i blodtryck och även död.

•För att hitta en bikupa, bära lös, ljusa plagg med en smidig konsistens. Bär en biodlare hatt med en skyddande slöja över ansiktet och tjock, läderhandskar är en nödvändighet när närmar sig en bikupa. Använd stövlar och grejer byxorna inuti varje start som bin är smarta och kan bli aggressiva om hotade. Bär en mobiltelefon och alert en vän eller familj medlem av din sökning efter en bikupa.

•Look för bina under senare eftermiddagen när bina återvänder till sina registreringsdatafilen eller en säker plats för natten. Sök efter bina vila emellan glasfönster och skärmar, några bin flyger upp till 5 mil från en bikupa och kommer att hålla fast vid säkra områden fram till morgonen. Hitta bin under takfoten till huset, i skurken av ett högt träd eller en skyddad grupp av stenar. Leta upp bin i väggarna i övergivna byggnader, lador, djurens spiltor och oanvända skorstenar. När bina flyger ur ventilen i vinden eller i garaget, få hjälp snabbt. Undvika att bina att hittar ett sätt att en näringskälla, särskilt soptunnor där de kommer att bevaka området och foder.

•När Kupan är hittade och identifierats, kontakta en professionell för att hantera situationen. Flytta familjen till ett säkert område tills en skadedjursbekämpning expert eller stad inspektör kan utvärdera situationen. Flytta en bikupa tar en specialist som förstår hur man rädda bina. Undvika slående, lossnar eller att röka ut en bikupa full av bin.

Tips & varningar

  • En plötslig ökning i bee verksamhet i hemmet kan innebära en svärm söker en skyddad plats. Bin är sårbara på vintern, när de utsätts för elementen och bör bli räddade av en professionell.
  • Försök inte att hitta en bikupa om det finns en dokumenterad historia av allergier mot Bistick. Undvik försvårande bina att hålla fast vid ett träd i en svärm.