Hur man hämtar en Ring förlorade i avloppet badkar

Hur man hämtar en Ring förlorade i avloppet badkar

Nu där du ser din ring glida in i ditt badkar avlopp kan vara förödande. Ringa en rörmokare kan ta tid och hundratals dollar, speciellt om det är en nödsituation eller under icke-arbetstid, som på kvällen eller på helgen. Försök till återvinna din förlorad ring dig själv innan du ringer i en professionell. Det viktigaste att komma ihåg är att försöka att inte få panik.

Instruktioner

•Vrid vattnet bort om det är på att förhindra den från att driva din ring vidare ner i avloppet. Använd inte ditt badkar tills du har hämtat din ring. Kan du stänga av vattnet till badrummet att hindra dig från att av misstag slår på den.

•Ta bort proppen från avloppet. Om din propp är en liten bit av gummi bifogas en kedja, helt enkelt bort den. Om det är en bit metall, kanske du kan enkelt pop eller vrida den sin plats. Om det skruvas ner, Använd en skruvmejsel för att ta bort den.

• Använd din våt/torr dammsugare, till exempel en Shop Vac, ta bort din ring från avloppet. Ställ in dammsugaren "våta" används för att undvika risken för eller elektrisk ström. Töm behållaren av dammsugaren av någon damm eller skräp. Koppla in den och rulla upp slangen tillbehöret. Placera den slangen öppning direkt över badrum avloppet att skapa en säl. Starta dammsugaren och vänta tills du hör din ring får sugas upp.

•Vrid dammsugaren av och koppla ur den. Ta bort locket tank eller reservoar att lokalisera din ring.