Hur man håller tusenfotingar bort med vanliga hushållskemikalier

Tusenfotingar ange hushållet för att festa på mindre insekter, som kackerlackor och spindlar. Även om deras utseende är alarmerande, biter tusenfotingar inte vanligtvis människor. Lyckligtvis, tusenfotingar invadera inte bostäder i stort antal, men in individuellt genom sprickor och andra små hus öppningar. Borsyra, eller natriumborat, bryts ur Mojaveöknen, serverar vanliga hushåll rengöring, hantverk och hälsa användningsområden. Finns i många livsmedelsbutik rengöring produkt gångar, fungerar borsyra som en tusenfoting frånstötande eftersom det desiccates tusenfotingar organ som de krypa över den.

Instruktioner

•Rake omkretsen av ditt hus för att klara det av löv och kompost 6 fot ut från utsidan av huset. Tusenfotingar är mindre benägna att skriva in ett hem utan täcka av skräp för att skydda dem från rovdjur och utan nödvändig fukt som lämnar och kompost harbor.

•Sprinkle en 6-fots band borsyra med handskar på händerna i ytterkanten av ditt hem och 3 fot upp ytor. Dessutom strö borsyra i områden i hemmet där tusenfotingar gömma.

•Sätt tillbaka borsyra omkretsen efter varje regn.

Tips & varningar

  • Tusenfotingar som fuktiga områden, så förutom att en hemmagjord motbjudande, överväga att köpa en avfuktare för ditt hem. Döda buggar redan finns i ditt hushåll med en gemensam hushåll bug spray eller en blandning av borsyra och vatten.