Hur man håller trägolv rengöras

Trägolv är ett vackert tillskott till alla hem, men när golven blir smutsiga, de hindrar hemmets utseende. Att hålla trägolv rent är viktigt för den övergripande utseendet, och det hjälper också hålla golven blir skadad eller repad från smuts och andra grus. Följ de rätta åtgärderna för att hålla dina trägolv rena, så de ser bra och bo i gott skick.

Instruktioner

•Placera mattor och golvmattor på entréer. Dessa hjälper till att fånga smuts och annat skräp som kan smutsiga golvet och orsaka skador. Skaka ut mattor och mattor dagligen. Använda mattor och mattor särskilt utformad för trägolv. Mats som icke ventilerade eller har gummi stöd kan skada det trä golvet.

•Sweep eller damm mopp golvet dagligen för att ta bort damm, smuts och andra partiklar. Har du en dammsugare med en mjuk borste bifogad fil, använda den för att sopa golvet och komma in i svåra att nå skrevor.

•Damp mopp din trä golv varje vecka. Använda en mopp som är lätt fuktad. Undvik att använda stora mängder av vatten, eftersom detta kan skada eller warp trä. Torka golvet noggrant med en mjuk trasa direkt efter moppning.

• Rengör ditt golv regelbundet med en lövträ golv renare och en mjuk trasa eller mopp. Kontrollera med tillverkaren av ditt trägolv för specifika produkter som rekommenderas för rengöring ditt golv. I vissa fall, kan underlåtenhet att använda de tillverkaren rekommenderade rengöringsprodukter resultera i ett tomrum i din garanti.

•Ha dina golv refinished per tillverkarens tidsram. Detta varierar beroende på hur väl dina golv att bry sig för, såväl som de skriver på finish. Trägolv bör i allmänhet vara refinished varje fem till sju år, men kolla med datortillverkaren golv fordonsreparationslackering information. Finish på ditt golv hjälper till att hålla den ren och bets gratis.