Hur man håller silversmycken ljusa

Att veta hur att hålla silversmycken ljusa däremellan professionell lokalvård är ett måste för alla fashionabla kvinna. Smutsiga ringar, halsband, örhängen och armband gnistra inte och som kan ta stil från även den mest polerade av kläder. Misströsta inte! Du behöver inte köpa en dyr smycken renare att få dem att lysa igen. I själva verket finns allt du behöver för att rengöra din favorit tillbehör bitar själv troligen runt ditt hus redan.

Instruktioner

Hålla silversmycken ljusa däremellan professionell lokalvård

•Ta en mjuk tandborste och torr pensel silversmycken först för att ta bort någon lös yta smuts och sot. Arbeta borsten i små cirkelrörelser, som när visar barn hur man borstar tänderna tillbaka. Försiktigt gå över hela verket, att se till att du får borst-mellan alla stenar och gravyrer eller inlays att rengöra dem. Det är därför du bör använda en avsedd för barnen snarare än vuxna. mindre huvudet gör det enklare att manövrera borsten i alla små sprickor i dina pjäser.

•Skölj bit grundligt under klart rinnande vatten för att avlägsna eventuella ytterligare partiklar att du kan ha lossnat genom att borsta det. Slå det om och om igen under kranen för att se till att det går igenom varje skreva. Skaka det torrt.

•Lägg till en liten mängd diskmedel att värma vatten i en skål. Än en gång, ta din mjuk tandborste och doppa den i det tvål och vattnet. För att hålla silversmycken ljusa mellan professionell lokalvård, försiktigt gå över hela ytan rengöring varje liten skreva. Använda de samma cirkelrörelser som du använde när det är torrt borsta den för att få däremellan sten infattningar och in i någon gravyrer eller inlays. Upprepa steg två.

•Håll lappa upp till ljuset (naturligt solljus fungerar bäst) för att se om det finns några överblivna gunk som du kan ha missat. Vända den runt för att undersöka varje inlaga och stenen. Om det ser ut att fortfarande vara smutsig på något område, upprepar du steg 3 så många gånger som nödvändigt.

•Rengör den tandborsten väl genom att skölja det under klart rinnande vatten, att försiktigt skilja borsten för att ta bort någon med fingrarna ackumulerade smuts och sot. Skaka det torrt.

•Squeeze en liten mängd av en icke-slipande och icke-whitening tandkräm på huvudet av borsten. I de samma cirkelrörelser som du först använde för rengöring, gå över pjäsen väl.

•Skölj bit under klart rinnande vatten tills alla tandkräm rester är borta. Än en gång granska det under ljuset för att vara säker på att du fick det hela. Skaka den och låt det lufttorka resten av vägen.

•Ta en mjuk trasa och gnugga pjäsen för att ta bort alla vattenfläckar. Knep om hur man håller silversmycken ljusa däremellan professionell lokalvård är att en buff det till en glans efter användande den här metod för att rengöra bitar själv.

Tips & varningar

  • Nu när du lärt dig hur du håller din silversmycken ljusa däremellan professionell lokalvård, bör du rengöra dem minst en gång varannan vecka själv o behålla gnistan.
  • Kontrollera att ditt avlopp är säkert i vasken före sköljning så du inte förlorar något ner rören!