Hur man håller översvämningar vatten ut ur huset

Att hålla flodvattnet ur ditt hem är viktigt att bevara ditt hem från den förstörelse som orsakats av översvämningar. Medan det finns ingen bombsäkert sätt att skydda sig mot översvämningar, kan du förbättra ditt hem chanserna att överleva intakt.

Instruktioner

•Seal alla luften tegel i ditt hem. Använda en speciell översvämningar förebyggande fogmassa, såsom översvämning Sentry, utföra denna uppgift. Var noga när sätta dessa tätningar på ditt hem att du inte lämnar några luckor. I själva verket kan var och en överlagra den andra för att eliminera eventuella luckor mellan sälar på brick. Dessa sigill lossnar lätt när vattnet har sjunkit undan.

•Placera flodvallar mot alla dörrar och fönster i hemmet. Du kan köpa dessa hinder på ett antal hem förbättring återförsäljare samt någon online översvämning barriär återförsäljare. De ger en lufttät tätning runt dörrar och fönster för att förhindra att flodvattnet sipprar in i hemmet.

•Anslut sjunker och avrinningar. Flodvattnet kan sippra in genom sänkor och avlopp, så att tvinga vattnet att flöda tillbaka mot sin ursprungliga destination, Anslut Vaskar och rinna av i ditt hem. Kommersiell kvalitet pluggar är bäst eftersom de expanderar för att passa storleken på röret.

•Placera en mur av sandsäckar i ytterkanten av ditt hem. Många gör misstaget att sätta sandsäckar direkt mot grunden för hemmet, men du vill hålla vattnet från att någonsin nå din foundation. Så även detta skydd är mycket arbetskrävande, sandsäckar stack flera gårdar från strukturen i ditt hem, stapla dem några fötter över den förväntade nivån av översvämningar vatten. Var noga med att linje hela omkretsen av ditt hem så vatten inte smyga in någon annanstans.