Hur man håller ludd av kläderna i tvättmaskinen

Hur man håller ludd av kläderna i tvättmaskinen. Det finns många sätt att ta bort ludd från kläderna. Det bästa sättet att vara säker på dina kläder är luddfri när du går ut genom dörren är att hålla alla ludd från att komma på dem i första hand. Om du håller ludd ut dina kläder i tvättmaskinen, då behöver du inte bry dig med att ta bort den efter tvättcykeln.

Instruktioner

•Rengör din tvättmaskin innan din nästa tvätt last vara säker på att det är ingen ludd fastnar någonstans i maskinen. Fyll badkaret ungefär hälften är full av vatten och sedan lägga till ett par koppar ättika i tvättvattnet. Det möjligt att agitera och sedan sitta där och Blötlägg i minst en timme innan du Tom maskinen.

•Lägg till en kopp antingen vitt eller äppelcidervinäger till din tvättmaskin tillsammans med tvättmedlet före lastning i dina kläder för att hålla lint bort.

•Sort ut alla handdukar och tvättlappar eftersom de skapar lint. Lägg dem i en separat tvättcykeln att hålla dem från att överföra lint till dina kläder.

•Kontrollera etiketterna på alla dina kläder för att vara säker du sortera dem korrekt. Bomull kläder producerar lint i tvättmaskinen medan polyester kläder plockar den upp. Tvätta dem vid olika tillfällen att hålla ludd bort de som sannolikt kommer att plocka upp.

•Starta kläderna ut och in innan du lägger dem i tvättmaskinen att hålla dem från samlar ludd som de går igenom tvätten cykel.