Hur man håller Jean morrhår på Jeans

Hur man håller Jean morrhår på Jeans

Om du älskar robust, sliten i utseendet på åldern denim, kan ett par mindre jeans vara en perfekt passform. Morrhåren är de veck som bildar nära sammanfogning av lår och midja. Efter månader av promenader, kör och sitter i dina jeans, tonar det mindre materialet, att göra morrhår sticker ut bland resten av denim. Designers lägga whiskers till pre sliten denim att återskapa äldre utseendet. Bevara denna fashionabla accent genom att förhindra för tidigt fading.

Instruktioner

•Wash din denim endast som behövs. För att bevara den ursprungliga skuggan av din denim och förhindra morrhår smälter in, tvätta dina jeans så sparsamt som möjligt. Undvik att utföra ansträngande aktiviteter i dina jeans att hålla dem rena.

•Rengör fläckar och fläckar på dina jeans med en prewash stain remover och fuktig trasa. När fläcken har hävts, tillåta denim att luften torr. Plats behandling av din denim kommer att eliminera behovet av maskin tvätt.

• Använd kallt vatten och en mild agitation när du måste tvätta dina jeans. Fylla halvvägs badkar med kallt vatten och tillsätt 2 msk av tvättmedel. Placera jeansen i vattnet och skaka dem försiktigt i 10 till 15 minuter. Skölj jeans helt och hänga dem droppa torr.

• Undvik att placera jeansen i torktumlaren. Förutom krymper denim tyg, kan hög värme snabbt blekna dina jeans. Över tiden gör torkning din jean morrhår mindre märkbar.

•Trace över din jean morrhår lätt med ett blekmedel penna om de börjar att smälta in i omgivande denim. Blekmedel i dessa pennor är stark nog att lätta den denim skugga utan att skada tyget.

Tips & varningar

  • Applicera aldrig koncentrerat blekmedel direkt till din denim, som det kommer sannolikt att skada tyget.