Hur man håller ett sovrum plotter

Hur man håller ett sovrum plotter

Sovrummet är en av de mest bodde i utrymmena i ett hem. Denna tunga användning kan orsaka ditt sovrum att bli en fristad för röran om ditt dagliga liv, som extra kläder, skor, böcker och leksaker. Organisera sovrummet och göra den ren kräver korrekt lagring anordningen så att varje objekt har en plats. När du har korrekt lagring, åta sig att hålla varje objekt i dess ställe när du inte använder den.

Instruktioner

• Håll ett dekorativt men funktionell förvaring stammen vid foten av sängen. Placera extra lakan, filtar och kuddar i stammen så att de är lätt åtkomliga och inte skräpar ned dina garderober.

•Placera en kläder hindra i sovrummet. Lägga smutsiga kläder i korg så snart du är klar bär dem så att de inte skräpar ned i golvet.

•Sort genom din byrå lådorna. Kasta eller ge bort allt som inte passar, har irremovable fläckar eller tårar, eller att du inte har slitna i över två år. Ordna resten av kläderna efter typ och placera dem tillbaka i lådorna. Installera låda avdelare för din ömtåliga, så vissa objekt är lättare att hitta.

•Upprepa sorteringen av dina kläder i din garderob. Kasta allt som inte passar eller är utslitet. Att ha en organiserad garderob gör det mer troligt att du kommer att hänga upp rena kläder när man gör tvätt.

•Separat några kläder som är lågsäsong från både din garderob och din byrå och sätta dem i plast lagringsbehållare. Hålla lagerplatserna under sängen.

•Installera en over-the-dörr sko arrangör på baksidan av den garderob dörren om din garderob har ett skoställ. Byt ut dina skor i deras arrangör varje natt när du kliver ur dem istället för att placera dem på golvet.

•Placera ett nattduksbord med en låda bredvid din säng. Byt ut diverse objekt upplupna ovanpå stativet under dagen, som en TV fjärrkontroll, mediciner, portabel elektronik eller andra röran, i lådan varje natt. Ange en förvaringskorg under nattduksbordet att hålla böcker eller tidskrifter.

•Inköpt en armoire att lagra stora elektroniska enheter, till exempel en TV och stereo, om du planerar att hålla sådana objekt i ditt sovrum. Lagra din DVD eller CD samling i lådorna. Hålla dörrarna stängda när inte i använda.

• Håll en korg av sovrumsdörren för out-of-plats objekt. Under dagen, sätta något som inte hör hemma i sovrummet i korgen. Returnera objekten till rätt plats i slutet av dagen innan du går till sängs.