Hur man håller ett Block Garage fukt gratis

Hur man håller ett Block Garage fukt gratis

Om du ser kondens på väggarna och pölar på golvet i ditt cement-block garage, det kan finnas ett problem med byggandet, särskilt den tätningsmedel, eller avsaknaden av den. Tätskikt på väggarna är en viktig uppgift att hindra fukt från sipprar genom block. Över tiden, kommer att vatten som passerar genom detta utrymme försämra mortel, föra in ännu mer fukt. Om block garaget är äldre, kan det vara dags att försegla väggarna. För att fixa läckande block cement, måste du lägga till murverk tätskikt struktur.

Instruktioner

•Skölj väggarna med en trädgårdsslang ska rengöras. Du kanske vill vattentät både utsidan och insidan av garaget väggarna. I så fall kräver båda rengöring; annars bara skölj utsidan av byggnaden. Skrubba ner ytan med en hård borste, långskaftad borste och skölj igen för att ta bort skräp.

•Repair alla stora sprickor i ytan av väggarna med murbruk. Låt murbruket att bota innan du fortsätter. Följ anvisningarna på paketet för korrekt härdning gånger.

•Mix murverk tätskikt enligt anvisningarna på produkten. Vissa tätskikt mixar kommer i pulver form, medan andra är färdigblandad och klar att använda.

•Våt ner en vägg med slangen. Rör om tätskikt med en rörpinne och borsta det på väggen ytan. Arbeta i sektioner att täcka väggen helt, sedan flytta till nästa väggen. Våt varje avsnitt innan du installerar tätskikt mixen.

•Tillåt väggarna att torka i minst 8 timmar. Upprepa processen för att lägga till ett andra skikt.

Tips & varningar

  • Blanda en liten mängd murverk tätskikt först och täcka hårfästet sprickor i block eller murbruk. Låt dem torka i 8 timmar innan tätning väggarna. Detta kommer att ge extra skydd till svaga områden i betongen.
  • Läs instruktionerna för tätskikt produkten noga innan du börjar. Blandar inte alla är samma. Om väggarna är målade eller vattentät, ta bort den gamla rockar för början. Detta kan kräva sandblästring eller tryck-tvätt cement.