Hur man håller en uppfart Gate från hängande

På grund av deras storlek och vikt är trä uppfart grindar som skjuts av gångjärn på enstaka inlägg benägna till hängande över tiden. Detta är normalt på grund av förskjutning av de utfärda utegångsförbud för posten eller lossas gångjärn. Hindrar din gate från hängande genom att lägga till ytterligare stöd kommer att förlänga livslängden på din gate och göra det lättare att använda. En gate rullar, monterad på botten av utfärda utegångsförbud för, fördelar belastningen över ett större område, vilket minskar belastningen på utfärda utegångsförbud för postar och gångjärn. Denna enkla jobb kräver inga specialverktyg eller avancerad konstruktion färdigheter.

Instruktioner

• Öppna grinden så du kan komma åt båda sidor om porten på samma gång. Placera en snickare nivå på den övre järnvägen av utfärda utegångsförbud för att avgöra om grinden är nivå. Med den placerad på järnväg, be en assistent att lyfta i slutet av utfärda utegångsförbud för, om det behövs, tills det är nivå. Placera skrot bråte och shims under mitten av utfärda utegångsförbud för att stödja det tillfälligt medan du installerar gate hjulet.

•För fläns portion av gate-wheel församlingen på botten av grinden så hjulet på uppfarten och slutet på flänsen är anpassad till nederkanten av utfärda utegångsförbud för. Markera skruvhålen ståndpunkter i flänsen på grinden ramen genom att passera spetsen på en penna genom varje hål på båda sidor av flänsen. Ta bort hjulet.

•Ø en horisontell pilot hål genom varje hål för skruv-mark. Flytta flänsen på utfärda utegångsförbud för, justera skruvhålen med hål. Använd en borr och köra lite för att skruva gate-wheel församlingen till gaten. Ta bort shims och skrota virke.