Hur man håller ekorrar från att äta blomsterlökar

Om du har någonsin försökt att odla en blomma trädgård, har kanske du haft dålig erfarenhet av noggrant plantering och vård av dina blomsterlökar, bara för att finna att de har grävt upp och transporteras av ekorrar. Oavsett om du har fångat dessa syndarna i lagen eller helt enkelt misstänker dem, kan att veta hur du skyddar dina blomsterlökar mot dessa intrång spara mycket sorg och vakta dina blommor mot framtida attacker.

Instruktioner

•Pour blodmjöl och cayennepeppar inuti hålet av lampa och över toppen på veckobasis. Många djur har en avsmak för dessa artiklar och, när de används tillsammans, kan vara mycket effektiv. Var noga med att regelbundet använda dessa material eftersom de kan förlora sin styrka eller spolas bort.

•Täcka din glödlampor genom att placera dem i en trådkorg, som en jordgubbe behållare eller göra ett kärl av hönsnät. Om du växer mindre blommor, kan du helt enkelt vända på korgen, placera den ovanpå lampan i marken och sedan fylla hålet tillbaka upp så att delarna växer genom öppningar i behållaren. Annars vanligen större blommor genom om hönsnät över lampan ovanpå marken och säkra sidorna så att de skyddas fullt ut. Helt enkelt ta bort tråd våren när blommorna börjar spira.

•Plant påsklilja lökar i din blomma säng. Ekorrar tycker smaken av dessa växter motbjudande och avskräcks från andra lökarna i detta läge.

•Använd en ekorre myggmedel och tillämpa den runt din trädgård genom att följa instruktionerna på behållaren. Du kan hitta många organiska avskräckningsmedel, såsom Messina ekorre myggmedel, som inte skada din egendom och innehåller naturliga ämnen, som vegetabiliska extrakt, som hålla ekorrar bort.