Hur man håller ditt glas och keramisk spis topp gratis av skräp

Hur man håller ditt glas och keramisk spis topp gratis av skräp

Om du är ovana att mjuk-top ytan på din keramik/glas spis och inte är helt säker på hur man håller den ser helt ny, Läs vidare. Medan jag var lite skeptisk på några av metoderna först, jag har kommit att acceptera att dessa rengöring tips inte kommer bara bli av spis spill och bakat på brännskador, men sätta gnistan tillbaka också!

Instruktioner

•Rengöring din keramiska spisen ytan har inte skicka du upprullning. Genom att följa ett par enkla steg, har du det mousserande på nolltid! Börja med nr scratch, scotch-brite, blå svamp. Reservera denna svamp för rengöring av spisen.

•Next, spruta lite av kock-glasskiva renare (finns på hem-förbättring butiker, livsmedelsbutiker och säng, bad, och bortom) direkt på spisen topp 's yta. Oroa dig inte, denna cleanser är stark, ändå skonsam. Det kommer att rengöra, polska och skick ditt smidig top range. Med våt svampen, skrubba upp och torka av med en pappershandduk.

•Om du har bakat-på spill, bryta ut rakblad, fylld skrapan. Var inte nervös, dessa var utformade speciellt för detta ändamål. Du kommer inte att klippa eller skada glasskiva på något sätt genom att använda detta verktyg aggressivt på dess yta. Lägg några armbåge fett i skrapa ner spill att ta bort dem helt. Lägga mer renare om nödvändigt, skölj svamp och torka helt torr. Du kan köpa extra rakblad att byta ut gamla vid behov; Detta är en awesome, måste-ha verktyg för alla mjuk-top spis ägare!

Tips & varningar

  • Vara säker på att rengöra botten av din Köksartiklar efter varje användning
  • KRITISKA! Bara ren den spis yta när det KYLS, aldrig att göra det när det är varmt/hett.