Hur man håller däcket styrelser Square

Om du förbereder att lägga nya prydnad i ett övergripande mönster på dina däck, kan du vara orolig för hur man håller däcket styrelser raka och torget till huset som du fastställa dem. Det skulle vara katastrofalt att lägga förra styrelsen med ena änden tätt mot huset och de andra fyra inches bort. Naturligtvis hjälper det om däck utformningen är fyrkantig, men även om det är, det finns ingen garanti däck styrelser kommer att ligga kvadrat. Här är ett enkelt sätt för att du har inga problem.

Instruktioner

•Lay mäter ditt band längs en av de två yttersta däck bjälklag (horisontell stöder), mäta från huset till slutet av däck.

•Draw skalstreck varje tre fot med din penna. Upprepa denna process för den motsatta sidan av däcket.

•Skyddslock en krita linje vid varje tre-fot intervall. Detta ger dig ett rutnät med rader square till huset.

•Skruva eller spik det första däck ombord på den yttre kanten av däck parallellt med huset. Fortsätta om och fästande däck styrelser. Var noga med att använda lämpliga avstånd kraven för din prydnad. Sammansatta prydnad kräver oftast ett minimum 3/16-tums mellanrum mellan styrelser, medan trä trall är vanligtvis butted fast mot den tidigare styrelsen (eftersom tryckimpregnerat trä kommer att krympa något eftersom det torkar).

•Justera däck styrelsen avstånd (om nödvändigt) när du närmar dig varje av dina tre-fot krita linjer, så att brädorna förblir parallell till krita linjerna. Lägg inte till mer än 1/4 tum till en enda lucka att "fånga" med square. Spridda skillnaden över många styrelser som du framsteg mot huset.