Hur man håller Butternut Squash i en jordkällare

Hur man håller Butternut Squash i en jordkällare

Butternut squash är en vinter squash, för även om det är planterad och börjar växa under samma tidsram som sommar squash, dess skörd datum är betydligt senare--närmare vintern--än som sommar squash. Du bör tillåta vinter squash att mogna helt, vilket innebär att dess skal kommer att vara hårda och ogenomträngliga när de testas med nageln. När skördat, ska squashen förvaras i en varm och torr inomhus plats. Men, så länge din jordkällare är portad på utsidan och inte är alltför fuktig, du kan hålla din squashen skörd det för två till tre månader och i bästa förhållanden, upp till sex månader.

Instruktioner

•Inspect varje butternut squash innan härdning eller lagra den. Använda squash med nedskärningar, mjuka fläckar eller missfärgningar omedelbart, i stället för lagring av skadade varor, som snart kommer att ruttna.

•Sätt squash i ett läge med en konstant temperatur av cirka 70 grader Fahrenheit. Lämna butternut det för att bota mellan 10 och 20 dagar.

•Flytta squash till din jordkällare. Placera dem i ett enda lager på en hylla eller rack, lämnar några inches mellan dem för luftcirkulation, som kommer att hjälpa att minska röta.