Hur man håller blad, frön, bär av dropplist

Hur man håller blad, frön, bär av dropplist

Är fästmarginaler fulla av bladen/frön som på bilden? Denna artikel kommer att beskriva två metoder för att täcka rännor för att förhindra ansamling av löv, frön och skräp som inte bara täppa till rännstenen men kommer att täppa till stuprör. Rengöring av rännor två gånger om året kan vara en mödosam uppgift och kan vara farliga också.

Instruktioner

•Välj först sak du behöver göra är Rengör rännor. Bilden är ett par av handy objekt. En är en push blad den andra är en pipa att vara ansluten till en trädgårdsslang och hängde i slutet av en avloppsränna kör för spolning med vatten. Denna uppgift kan också göras genom kamma hem ut skräp för hand.

•Method 1 av 2. Denna bild visar en remsa skär från s bjälklaget vent. Detta kan vara så länge som önskas (upp till 12 fot) och så bred som önskas för att passa bredden på dina rännstenen plus lite att passa under bältros. Bjälklaget vent paneler finns i hem centra i vinyl siding institutionen. Detta fungerar ganska bra även om det är lite långsam i att låta vattnet. En del av det kan köra över toppen under en tung skyfall. Det kommer definitivt att hålla bladen och ut saker. Detta måste vara plåt som skruvas till kanten av rännstenen att hålla det på plats. Detta kan vara en gör det själv projekt.

•Method 2 av 2. Denna bild visar en typisk typ kick i rännstenen vakt. Det finns ett stort antal olika stilar tillgängliga. Dessa har generellt sett ganska stora hål genom dem som låter i små blad, frön, bär etc som inte är önskvärt.Denna typ som visas i denna bild är relativt nytt och är tillgänglig från hem centra gjort av Amerimax med en finmaskigt skärm (som skärmen dörren material) som täcker diamant form öppningarna. Denna konfiguration kan lätt kopiösa mängder vatten genom samtidigt alla skräp ut utom de finaste av damm som kommer att tvätta rätt på. Detta är stilen i rännstenen vakt som har föredragit. Igen kan detta vara en gör det själv projekt.

•Detta bilden visar materialet beskrivs i steg 1 av 2 som faktiskt installerat.

•Detta bilden visar materialet beskrivs i stem 2 av 2 som faktiskt installerat.

•Den Amerimax blad vakt i närbild. Visar ett nålsöga för Storleksjämförelse och visar skärmen finmaskigt tydligare. Denna fina mesh skärmen kan bara vatten och damm som kommer att tvätta rätt ner i stuprör.

•Detta bilden visar en bifogad fil till förlängning stegen att hålla den från rännstenen så det inte blir på sätt. Detta bidrar också till att förhindra böjning av rännstenen av en stege lutad på den.

Tips & varningar

  • Stege standoffs finns tillgängliga från Lowe's, Home Depot och de flesta alla järnaffärer som har filnamnstillägget stegar