Hur man GUMMERA plast

När gummi beläggningarna till plast handtag av verktyg eller andra gummivaror, fungerar gummi som en elektrisk isolator samt en fogmassa mot vatten. Detta är särskilt användbart för plast-hanteras elverktyg och gummerad genomföra blir lättare att greppa. Dessutom rubberizing hjälper förhindra vibrationer och när det gäller verktyg stannar värmen från att nå användarens hand. Rubberizing att plast genomförandet är enkel, men du måste ta hänsyn torktid.

Instruktioner

•Rengör alla spår av smuts och olja från plasten genomföra, med ett kök renare och rag. Torka av plast med en handduk.

•Placera en paint omrörning stick i tenn av gummi sealer och rör det långsamt. Låt inte några bubblor att komma in i remsan.

•Lägre plast implementera i remsan med en hastighet av en tum ungefär var femte sekund. Handtag i plast genomföra från sealer i samma takt. Vänta 40 minuter för gummi sealer att torka och sedan tillämpa en annan kappa efter samma process. Vänta över natten för andra sealer beläggning till helt torr innan du använder plast genomföra.

Tips & varningar

  • För plast-hanteras verktyg rekommenderar särskilt att två strykningar av gummi sealer tillämpas. Varje Gummibeläggningen är 6mm till 8mm tjock, och en sammanlagd tjocklek på 12mm till 15mm rekommenderas för elektrisk isolering.
  • Om att plast genomförandet är för stor att doppa i tenn av gummi sealer, pensel på remsan med en mjuk borste. Vänta 10 till 20 minuter, eller tills sealer är torr i handen, innan ytterligare skikt.