Hur man gravera dörrar skåp

Vanlig skåpdörrar kan vara tråkigt när du vill pizazz med din hem omgivning. Detta är lätt att åtgärda när du vet hur man gravera trä skåpdörrar. Om i ditt kök, badrum eller andra delar av ditt hem, kan du skapa vackra och kreativa graverade mönster med minimal material. Detta tar inte mycket lång tid och är en kostnad-vänliga alternativ till att köpa graverade skåpdörrar.

Instruktioner

•Välj en stencil som passande matchar ditt skåp omgivningar. Till exempel om ditt kök eller badrum är land-tema, Välj en stencil av vilda blommor. Välj en som är stor nog att passa i mitten av skåpdörren. Tejpa kanterna till skåp dörren att följa det på plats för att underlätta.

•Anslut den handhållna gravören i närmaste uttaget och håll den i handen dominerande, vilket är den hand som du använda för att skriva. Förstå gravörens fast som om det var en tjock penna eller markör. Använd spetsen på gravörens inom området beskrivs i stencilen du har valt.

• Använd tummen att växla gravörens till dess "på" position. Det börjar att vibrera i handen stadigt. Håll ett fast grepp på den och tryck in i ytan av skåpdörren inom konturerna av stencilen.

•Följ konturerna av stencilen utan att stanna. Slutför hela dispositionen utan att stoppa gravörens eftersom täta stopp kan orsaka märkbara förändringar i strukturen på din gravyr.

•Blow ut träspån från den färdiga stenciled disposition. Polska skåpet med en svamp doppad i kokosolja eller ditt val av möbler i olja. Detta förbättrar utseendet på din graverade skåpdörrar.

Tips & varningar

  • Hand-paint din Stencilerade skåpdörren gravyr med diverse konstnärens akryl. Försegla den målade designen med en spray primer.