Hur man gräva inlägget hål för privatlivet stängsel

Ett staket kan bara vara lika stark som dess inlägg och gräva ett korrekt hål har mycket att göra med hur starkt ett inlägg kommer att vara. Privatlivet staket är gjord från 6-mul-av-8-fots prefab trä paneler. De flesta hängs från 4-av-4 inlägg. För att få höjden du behöver att ordentligt fästa dina paneler, kommer att du behöva arbeta med 8-fots inlägg. Behandlat virke varar längst. Välj en tung post hål grävare att göra ditt jobb så enkelt som möjligt.

Instruktioner

•Styr en träpåle i i varje hörn av din stängslet linjen och slips en bit av mason's garn fast mellan dem. Mät från ett hörn och markera garnets med tejp varje 8 fot för post placering.

•Dangle en plumb guppar även med varje bit tejp på strängen och markera med krita direkt under det att lokalisera varje post hål.

•GRASP inlägget hål digger handtag fast i varje hand och öppna bladen genom att trycka dem tillsammans. Lyft grävare upp och låta det falla stabilt med krita märket centrerad mellan bladen. Lift igen, och denna gång köra grävare ner som det faller för att skära i jorden. Lyft och sväng grävare 1/4 varv, så att handtagen är vinkelrät mot deras ursprungliga position.

•Styr grävare ner i marken med handtagen vände sig till den nya positionen och dra i handtagen isär något till klippa en plugg ca 10 inches runt och 4 till 6 inches djupt. Håll i handtagen drog isär och lyfta grävare och koppla från hålet. Ställa in kontakten på sidan och tryck på handtagen tillsammans att släppa den.

•Kapa i djupare hål. Göra ett snitt med handtagen i samma läge som innan och sedan vända dem 1/4 varv och köra grävare ner igen, denna gång lyfta mer jord från hålet. Fortsätt klippa hål djupare upprätthålla som raka hål som möjligt.

•Kontrollera djupet av din hålet med ett måttband efter sex eller åtta nedskärningar. Du kommer att behöva ett hål 24 inches djupt säkert hålla en 8-fot post. Tumregeln är 1 tum under marken för varje 3 ovan jord.

•Dig i hålet till 24 inches och använda grävare eller en sharp shooter spade till nivå ut golvet i hålet och räta ut sidorna som behövs.