Hur man gräva ett dike jättefort

Hur man gräva ett dike jättefort

Gräva ett dike är en enkel process. Gräva en snabbt lägger till ett extra lager av komplexitet. Förutom hyra en stor personalstyrka att gräva diket, är det enda sättet att gräva ett dike riktigt snabb – bokstavligen gräva upp en fot av smuts varje minut – att använda rätt utrustning. Utrustningen du använder och den strategi du tar beror på vilken typ av diket du behöver, den utrustning du har tillgång till och mängden pengar i din budget.

Instruktioner

•Rent en kedja skärbräde gräva stora sträckor av diken. Dessa maskiner fungerar som en motorsåg och gräva smutsen ut med en kedja. Det fungerar bra för gräva genom hård jord.

•Lossa marken längs diket banan med en rototiller innan gräva diket. Ta bort jorden med en dikning spade. Använd en dikning hacka jämna ut botten.

•Buy en skiva eller blade skärmaskin för mindre jobb runt din fastighet. Dessa maskiner använder en kniv som gräver hål mellan 80 och 200 millimeter. Det transporterar lätt och är oftast minst billig dikning maskinen på marknaden.

•Rent eller Köp en turf fräs om du tänker gräva ett dike under alla gräs. De är handmanövrerad och gör att du kan ersätta stycketorv efter du fyller i diket, men skär relativt grunda diken.