Hur man gräva en Post hål på snabb & lätt sätt

Hur man gräva en Post hål på snabb & lätt sätt

Den svåraste uppgiften i bygga ett stängsel är att gräva hål för inlägg. Detta kan vara mycket slitsam labor. En typisk post kommer att vara 4 fötter av 4 fot och 8 fot hög. Minst bör 1/3 av post underground. Hålet bör vara två gånger diametern på inlägget, som kräver att gräva ett hål 2 fot djup och 1 fot runt. Detta är ingen lätt uppgift, men det finns några saker att göra som kommer att göra jobbet enklare och snabbare.

Instruktioner

• Undvik att gräva i hårda steniga jord och sandig jord. Hårda steniga jord är svårt att flytta, och sandig jord kommer att hålla påfyllning hålet som du försöker gräva. Om syftet är att gräva post hål snabbt och enkelt gör marken hela skillnaden.

•Soak marken med vatten. Kör ett hål i marken ungefär en fot djup med ett galvaniserat rör. Sedan fylla hålet med vatten. Låt vatten blöt över natten.

•Lossa marken med post hål grävare. Att hålla bladen apart hugga marken runt hålet. Flytta runt hålet med en roterande rörelse. Gröp ur den lös smutsen.

•Håll post hål grävare med båda händer och tryckte det i marken. Utspridda i handtagen så att käkarna kan fånga smutsa. Dra ut grävare och tömma jorden på sidan. Upprepa processen tills du har nått önskat djup.

Tips & varningar

  • Se till att det är säkert att gräva. Du behöver veta exakt där kraftledningar och underjordiska ledningar är innan du gräver. Detta är lagen i vissa stater. Ring det lokala allmännyttiga företaget för att kontrollera om kraftledningar.