Hur man gräva en 4' Post hål

Använda en post hål grävare när gräva ett hål 4-fots post gör jobbet lättare. När du väljer en post hål digger, se till att det är tillräckligt stor. En 4-fots hål kommer att kräva minst en 6-fots post hål digger. Medan gräva post hål, använda handskar för att skydda händerna och förhindra blåsor.

Instruktioner

•Measure och mark gräva områden innan du påbörjar arbetet. Observera typ av jord som är närvarande. Om marken är förlora eller sandy, blöt området med vatten flera timmar i förväg. Lös jord är lättare att ta bort när det är vått.

•GRASP inlägget hål digger av handtagen och hålla dem samman över platsen för hålet med bladen pekar nedåt. Driva bladen till marken så långt som möjligt eller tills de är helt begravda.

•Dra handtagen på inlägget hål digger isär för att slå ned på smuts innan du drar bladen ur marken. Håller grävare över en plats från post hålet och tryck på handtagen tillsammans att släppa smuts.

•Upprepa steg 3 tills hålet är 4-fot djupt. Använda ett måttband så hålet når det nödvändiga djupet. Gräva ner direkt för att undvika att göra en ojämn hål.