Hur man gör termit förebyggande

Hur man gör termit förebyggande

Termit förebyggande är inte så svårt, men det är viktigt om du bor i ett högriskområde. Det finns flera steg i termit förebyggande som hjälper dig.

Instruktioner

•Termites lockas av fuktig jord. Se till att vatten från fästmarginaler riktas bort från du hus. Försök att hålla jorden runt ditt hem torr som möjligt. Termit förebyggande börjar med underhåll.

•Förvara allt virke på ditt hem från att röra marken. Det betyder att ingen ved stackar, stubbar, eller gården skräp ska någonsin vara nära ditt hus. Också, hålla kompost, träd lemmar och buskar från röra ditt hus för bra termit förebyggande.

•Du måste också granska ditt hem och det omgivande området för förebyggande av termit. Leta efter skadade områden av trä och för rör av smuts kommer upp sidorna av ditt hus. Det är viktigt att fånga termiter så snart som möjligt innan de kan göra skada på ditt hem.

•Om du tycker din termit förebyggande misslyckades och du har en infestation ringa en professionell omedelbart. De kan bestämma den bästa lösningen för dig.