Hur man gör ständiga Spray blomsterarrangemang

Stående spray blomutsmyckningar skapas ofta som en sympati till en begravning, även om sådana skärmar kan också användas för bröllop, duschar baby, semester eller andra speciella evenemang. Använda riktiga, papper eller silke blommor, eller kombinera alla tre. Om du upptäcker att du har en verklig talang för stående spray blomsterarrangemang, försöka sälja dem till hantverk mässor och loppmarknader. Det finns inget fel sätt att skapa sådana skärmar, så länge det finns en känsla av symmetri. Införliva band, grönska eller andra utsmyckningar i din display eller sticka till blommor bara.

Instruktioner

•Täcka en blommig skum krans i lätt, fint material om så önskas. Använda en krans i antingen en cirkulär eller hjärta form; lätt material är nödvändig eftersom du pressar stift genom det och skum. Säkra ändarna av tyget på baksidan av kransen med varmt lim.

•Arrange dina blommor som önskas på kransen innan du kopplar in blommorna till skum, men arrangemanget bör innehålla några typ av symmetri. Gör några arrangemang om så önskas och ta bilder för att avgöra vilken du gillar bäst. Använda kransar eller andra tillämpliga tillsatsmaterial, som fjädrar, runt ytterkanten av kransen skapa den "spray" effekten.

•Sätt blommorna till skum med grönare stift; använda grönare stiften över enskilda stjälkar av varje blomma. Placera blommor med längre stjälkar på de inre delarna av kransen, om du inte vill stjälkar ska vara synlig. Ett annat alternativ är att trimma stjälkar som önskas.

•Fyll i några kala fläckar som behövs med lämpligt blommor eller filler material. Tillämpa spraya på glitter i consensusöverenskommelsen om önskas, sedan placera den på ett staffli för visning.

Tips & varningar

  • Du kan använda en eller två typer av blommor bara eller en mängd olika blomma typer, beroende på dina önskemål.