Hur man gör rullade Stick stängsel

Hur man gör rullade Stick stängsel

Varmvalsade stick stängsel består av långa tunna bitar av trä, gick samman av följsamma material i hela längden på staketet. De flexibla komponenterna kan du rulla upp staketet för enkel transport. Pilgrenar eller bambupinnar är lämplig trä val att göra en vals stick staket.

Konstruktion

Bestämma längden på den rullade pinne avsedd plats och ligger trä bitar platt, löper parallellt med varandra i samma längd. Börjar med ett kort avsnitt av trä bitar, band dem tillsammans genom vävning bindväv tågvirke, sedan rulla upp den färdiga delen innan du lägger till mer längd. Detta är användbart om du måste arbeta i en småskalig miljö. Använda bestruket och rost-bevis ståltråd för utomhus rullade staket för att motstå vittring.

Installation

Varmvalsade stick stängsel är lätt; Du kan inte köra den i marken som en vanlig staket. I stället koppla staketet till din befintliga staket, till exempel en kedjelänk eller trä slat staket med staket spikar, som är U-formad naglar. Ett annat alternativ är att fästa staketet till stakes lika lång som staketet och placerade några fot ifrån varandra. Utflippad horisontella polacker kör längs insatserna också förbättrar stödet. Installera det rullade stick staketet med botten något svävande från marken saktar fuktskador.

Användningsområden

Varmvalsade stick stängsel är billiga lösningar för att din bakgård privacy. De är också lämpliga för snittning av delar av din gräsmatta för trädgårdar och anläggningar bäddar. Att föra rullade fäktning inomhus direkt vänder ett stort rum i två mindre rum, vilket är idealiskt för att skapa en bekväm arbetsplats i ditt sovrum. Använda pluggen stavar som horisontella insatser sträckte sig över rullade stick stängsel att stödja den, och fäst ena änden av pluggen stavar till en vägg.

Överväganden

Om du har en kraftfull hund, öka antalet horisontella stag balkar på rullade stick staketet att minska sannolikheten för att fly. Infoga tunga metallnät i marken och upp till den första horisontella stöd insatsen, hindra din sällskapsdjur från gräva under stängslet; den liten lucka från marken till stängslet kan locka den.