Hur man gör rullade diligens persienner

Den klassiska utseende och stil rullade diligens mörkar ger dig en möjlighet att föra olika färger till de övre delarna av ett rum, och att lägga till mönstret för två olika tyger och mjukhet i bundet band. Medan en vals diligens blind, även kallad en skugga ser mycket sofistikerade och dekorativa, är processen för att göra en av dessa persienner enkelt i konstruktion och lämpliga för även de flesta nybörjare av sömnad nybörjare.

Instruktioner

•Measure din fönstrets bredd och Lägg till 1 tum i denna mätning. Mät längden på fönstret och lägga till 4 inches i denna mätning. Köp två samordnande bitar av tyg på denna bredd och längd mätning.

•Pair din två tyger med tyget som vetter ut fel sidor. Fästa runt kanterna. Sy en 1/2-tums söm längs alla fyra sidorna och sluta din söm när du kommer inom 3 till 4 inches av din start stitch att skapa en lucka.

•Starta tyg höger sida ut genom luckan. Pressa sömmarna till jämna alla fyra sidor av tygerna raka. Järn i sömmarna så att de blir krispiga. Sy öppningen stängd.

•Fold över en bredd kanten längs toppen av blinda med 3 inches och pin för att hålla. Sy tvärs över tyget för att hålla luckan på plats och bildar en ficka för en gardinstång. Häng din blind på gardinstång med fickan.

•Strömförbrukning i standbyläge framför fönstret och rulle botten av blind upp mot dig. Fortsätta att rulla blinda upp på sig själv tills skuggan hängande så långt ner som du vill. Placera stift i den platta delen att hålla det på plats.

•Kapa en längd av band till två och en halv gånger längden på dina fönster mätning från steg 1. Drapera hälften av bandet över gardinstång och blinda och sedan föra ändarna även längst ned i fönstret. Knyt ändarna i en rosett vid basen av din rullade mörk att hålla rullen och ta sedan bort stiften. För breda fönster, använda två eller flera band jämnt fördelade för att hålla rullen.

Tips & varningar

  • Ställ in dina mörkar att hänga i fönstret utformningen, skär en two-by-four ombord på insidan fönstrets bredd och använda den som en montering styrelse. Häfta upp 3 inches av din blind tyg efter steg 3 till styrelsen tillsammans med menyfliksområdet och montera styrelsen att den övre kanten av fönstret.
  • Skapa diligens stylad gardinkappor för andra fönster genom att göra en blind enligt mätning av halva längden av fönstret.