Hur man gör rullade bladen i blomsterarrangemang

Blomsterarrangemang är sällan komplett utan någon typ av grönska accent för kontrast. Oavsett om ditt mål är att göra enkla bord centerpieces eller att konstruera ett grand mönsterexempel, är färska rullade bladen ett härligt komplement till en botanisk-typ blomsterarrangemang. Ta några färska rullade bladen i ditt blomsterarrangemang för några iögonfallande visuella intresse.

Instruktioner

•Välj ett färskt, flexibelt blad för ordningen. Små, torrare blad kommer att bli extremt svårt att manipulera och kommer inte att hålla sin form, om du klarar även att rulla dem. Stora sorter som fungerar bra för detta projekt inkluderar aspidistra, canna, cordyline, lin och galax lämnar. Välj det som fungerar bäst för typ av blomma som bladet kommer att accenting.

•Ställ in ut verktyg och blommiga arrangera bas som du kommer att använda för projektet. Du kan välja att konfigurera en överenskommelse om en blommig skum bas omfattas i rullade blad, som kommer att kräva användning av florist stift att hålla bladen till basen. Om bara rullande bladen individuellt och lägga till dem i en stående vas arrangemang, bör blommig tråd räcka.

•Förbered bladen genom att värma dem i dina händer. Försiktigt strök dem i handflatorna kommer lätt värma dem och ge dem möjlighet att vara mer flexibel när du arbetar med dem. Du kanske tycker att det är mer fördelaktigt att värma var och en individuellt innan du rullar och säkra den.

•Om arbetar runt en blommig skum bas, Använd en florist stift för att säkra ett av bladen på basen genom att fästa över venen i bladet i ena änden. Försiktigt kurva blad och ankare i andra änden i basen, sätter igen över ven med en florist stift. Fortsätta med fler blad, varje gång att säkra ett slut, böjda eller rulla den i vilken form du önskar, och att säkra den motsatta änden i basen. Använd din fantasi för att skapa oavsett former bladen gör att du kan göra.

•Om du skapar enskilda rullade blad accenter för att lägga till ett större arrangemang, helt enkelt varmt ett blad i händerna, rulla den till önskad form och kör en liten bit blommig tråd genom den. Fortsätta inslagning individen lämnar runt först och säkra med blommig tråd för att skapa en större, rose-formade rullade blad accent. Vira ståltråd runt stjälkarna på bladen, trimma slutet av kabeln och lägga till ditt arrangemang.