Hur man gör plantskola garderob avdelare

Barn växer snabbt, flyttar upp genom kläder storlekar från vecka till vecka. Innan barnet kommer, kan du köpa kläder i alla storlekar eller ta emot dem som gåvor från vänner. Organisera din babykläder i garderoben plantskola hjälper dig att hitta den storlek du behöver den dagen, utan att behöva gräva igenom högar av kläder. En av de viktigaste delarna av en organiserad plantskola garderob är en uppsättning ordentligt märkt garderob avdelare.

Instruktioner

•Draw konturerna av garderoben avdelare på en bit kartong med en märkpenna. Delaren bör vara minst 10 till 12 inches bred så kan du enkelt se det i garderoben. Det kan vara vilken längd du vill.

•Draw upp i delaren vara fyrkantiga eller runda, men det måste ha en cirkel utskuren i mitten för att passa över klädstång. Lämna minst 1 tum kartong ovanför cirkeln så du kan märka avdelare. Skär en skåra i den sidan som uppfyller cirkeln så du kan glida det över stången--på ett liknande sätt att göra-inte-störa tecken på dörrknoppar.

•Kapa ut mallen med en sax. Placera mallen på nästa bit kartong, spåra och skär ut nästa delaren. Upprepa för så många avdelare som du behöver för din garderob.

•Placera mallen på den första dekorativa craft papper. Spåra konturerna och klipp ut. Du behöver två bitar av craft papper för varje avdelare.

•Glue ett stycke craft papper på varje sida av varje avdelare. Skriv storlek eller kläder stil etiketter högst upp på varje avdelare i den ordning du vill placera dem i garderoben. Exempelvis skriva "Nyfödda" på först, sedan "3 till 6 månader" på andra, och så vidare. Eller skriv "Onesies," "Sleepers," "Klänningar," etc.

•För skåran i avdelare över hängande staven så hålet sitter över stången. Hänga upp kläder bakom lämpliga delaren.