Hur man gör planer för att bygga en Butterfly House

Hur man gör planer för att bygga en Butterfly House. Resande fjärilar behöver en plats där de kan vila sina trötta vingar. Bygga en fjäril hus som skyddar dessa bevingade skönheter från vind, regn, katter och fåglar. Göra planer för din fjäril hus innan du börja bygga. Placera din Fjärilshuset i en trädgård som har gott om buskar och blommor som kommer att locka fjärilar till din trädgård.

Instruktioner

•Plan att göra Fjärilshuset ca 6 inches bred 15 inches tall. Utforma huset så att bitarna kan skäras ut ur en eller två bitar av trä som är 1 tum av 6 inches av 10 fot, för minst skärning.

•Utforma taket på Fjärilshuset att ha en vinkling. Gör taket lutande för att hålla vattnet ut ur huset och hålla fjärilarna torr under dåligt väder.

•Inkluderar ett sätt för fjärilar till in i huset utan fåglar kunna få. Planerar att skära flera slitsar framsidan av huset som är ungefär 3 inches lång vid 1/2 tum breda. Bygga på framsidan av huset av stavarna att undvika obekväma nedskärningar i trä.

•Se ett område i planerna att ta en stor bit av trädet bark för fjärilar att vila på. Planen att sätta en rund pinne i mitten av huset eller att säkra Barken på en av väggarna.

•Välj ett sätt att montera Fjärilshuset på gården. Välj bifoga huset till en befintlig struktur, till exempel ditt hus eller staket, eller montera huset på polack trä att plantera i trädgården.