Hur man gör Macromae växt galgar

Macromae växt hangarer är en elegant metod för hängande växter. De är relativt enkla att göra av gemensamma craft sladdar som garn, hampa eller broderi sträng. Med olika färgkombinationer sladden kommer att göra varje macromae sladd unika. När du har den grundläggande tekniken, kan du utöka med olika typer av knutar att skapa olika mönster.

Instruktioner

Hur man gör Macromae växt galgar

•Välj den typ av sladd och färger du ska använda din hängare med. Du kommer att skära 10 sladdar: två stycken måtten 1 gården varje och åtta stycken mäta 6 varv varje.

•Täcka svetsade ringen med en 1-yard sladd med halvslag knop. En halvslag Knut görs av looping sladden in i ringen, och föra den under ringen och genom öglan. Första knuten ser ut som en kringla innan du drar det snäva, med två svansar kommer från under ringen och går över slingan. När du drar det snäva, skapa en annan slinga bredvid den. Upprepa detta tills du täcka hela ringen. Överblivna sladden ska hänga ner med två svansar.

•Sätt de åtta längre sladdar genom ringen, att se till att de hänger jämnt i längd på fram- och baksidan. Så bör det finnas tre varv hängande på framsidan och tre varv på baksidan.

•Wrap andra 1-yard sladden runt sex sladdar och överbliven sladd i steg 2. Gör sex wraps runt sladden, skiktning i sladden så att den gör en lång mur som täcker sladdar. Knut detta och tuck slutet under Knut med en push verktyg.

•Separat binder med rep i fyra grupper. Dra varje grupp till ett eget avsnitt antingen till vänster, höger, toppen eller botten av ringen.

•Tie en krona Knut: dra sladden tillbaka från ett avsnitt och vira den runt tummen (avsnitt 1). Ta nästa avsnitt (avsnitt 2), och lägg det över avsnitt 1. Ta avsnitt 3, och placera den över avsnitt 2. Ta avsnitt 4, och låg över avsnitt 3. Tråd avsnitt 4 i avsnitt 1, och dra åt.

•Tie kvadrat knop ner varje avsnitt. Du bör göra så många kvadrat knop som behövs för att generera 8 till 9 inches i längd med varje avsnitt. Kvadrat knop är klar genom att göra ett "X" med två av fyra sladdar i avsnittet. Få dessa samma sladdar tillbaka upp och korsa dem över varandra att göra en loop. Få varje slut under och genom öglan, dra den tillbaka mot sidan som det kommer från. Till exempel, om du hade en svart sladd och en vit sladd, bör båda ändarna av svarten till vänster, medan båda av vita ska vara till höger. Att dra åt. Upprepa med andra sladdar och växla ned i avsnittet. Upprepa för varje avsnitt.

•Tappa ner 5 inches på varje avsnitt, och sedan separata avsnitt för att ansluta dem med omväxlande square knop, i huvudsak med två sladdar från vänstra och två sladdar från den nedre delen och göra en square knut. Sedan ta de andra två från den nedre delen och den högra delen, och göra en square knut. Upprepa med två från höger och upp och avsluta med två sista från toppen och vänster.

•Tappa ner en annan 3 till 4 inches och upprepa square knot mönstret du gjorde i steg 8. Du kommer att skapa två rader av torget knop.

•Bring alla sladdar tillsammans, och avsluta med en wrap Knut, som du gjorde i steg 4.

Tips & varningar

  • Lägg till pärlor för att definiera delar av sladden lägga till dekorativa kvaliteter.
  • När du arbetar, kan du antingen hålla ditt arbete som hölls mellan knäna eller kan du bifoga den till en styrelse som håller sladden på plats.
  • Gummiband är användbara för att hjälpa separata sladdar och hålla dem ur vägen.