Hur man gör koppar Weathervanes

Hur man gör koppar Weathervanes

Weathervanes vända och snurra när det blåser, visar vilken riktning vinden kommer ifrån. De kan också hjälpa husägare förutsäga när stormarna kommer. Om vindflöjel snurrar nonstop, är oddsen en grov vind signalering ett åskväder. Weathervanes också lägga till en touch av nyckfull dekoration i ditt hem. Koppar ledskenor hålla upp lätt mot elementen och utveckla en vintage utseende patina med tiden. Koppar är också en av de enklaste metaller att arbeta med, så du kan enkelt göra en koppar vindflöjel hemma.

Instruktioner

•Measure omkring 2 fot i från ena änden av din kopparrör, med hjälp av ett måttband. Göra en fett penna Markera runt röret och stag rörets kroppen mot ett robust bord. Den markerade platsen bör hänga över bordet lite. Rita en bågfil stadigt och långsamt över varumärket fett penna tills du såg. Hålla den 2-fots bit av röret.

•Measure i 1 fot från båda ändarna av din kopparrör att hitta centrum. Göra en fett penna Markera på center. Håll i röret mot ett bord. Borra rakt igenom röret vid mittmarkering med en ¼-tums borr, borrning helt genom båda sidor.

•Spread ut koppar bladet på en plan yta. Rita två trianglar med 3-tums sidor nära kanten på bladet. Skär ut dem, med hjälp av tenn snips som du skulle sax. Skär två skära 1-tums-långa cirka ½ tum apart i botten av en triangel. Gör samma sak till din andra triangel, positionering snitten på vardera sidan av den övre punkten.

•Sand båda ändar din kopparrör med grovt sandpapper. Gälla antingen slutet lite metall cement. Att gå slitsar i en triangel till endera änden på röret så det ser ut som en lång koppar pil. Låt torka över natten i cement.

•Styr en träpåle i marken där du vill ha din vindflöjel, med en hammare. Placera en stål bricka (en runda, metall ringdiagram används som en buffert mellan ytor) mot den övre änden av insatsen.

•Slip en spik genom centrum hål i din koppar pil och placera spetsen på nageln i mitten av brickan. Pund nageln tills den är halvvägs begravd i träpåle. Din vindflöjel bör kunna snurra fritt.