Hur man gör kandelabrar blomsterarrangemang

En Kandelaber blomsterarrangemang är ett kreativt sätt att dekorera dina ljus display bitar. Dessa blomsterarrangemang använda olika färgade blommor att få uppmärksamhet till ljus pjäs och gör det en effektiv bord eller rum mittpunkten. Murgröna och andra dekorationer, band och tråd, används för att binda arrangemanget tillsammans och hålla det säkert till ljus pjäs.

Instruktioner

•Sätt stekpanna på spisen på låg värme. Twist i fyra avsnitt 2-fots ivy kransar tillsammans och Linda dem runt och genom varandra så att de inte separat. Köra band mellan ivy kvistar och Linda hela längd och från vändningar.

•Sätt pan limmet i stekpanna. Låt det smälta. Plats stjälkar av röd ros, cymbidium-orkidé blomma, celosia, rosa spray rose, rosa gerber daisy och röd dahlia blomma i limmet. Hålla mig limmade stammen slutet i en kal fläck på murgröna krans. Fortsätt tills hela garland är täckt med alla blommor. Låt limmet svalna i två timmar.

•Kapa bort en 2 fot avsnitt av blommig tråd. Hålla den i närheten. Linda nu-limmade blommig krans runt skaftet på dina kandelabrar. Starta vid basen och murgröna upp och runt candle stick. Håll i slutet på plats.

•Dra blommig tråd genom och runt murgröna bukett som behövs för att hålla murgröna på plats. Fäst ena änden av kabeln runt en säker plats på Ljusstake så att kabeln för att bära vikten av arrangemanget.