Hur man gör Homemade rum och tyg luktborttagningsmedel

Hur man gör Homemade rum och tyg luktborttagningsmedel. Samtidigt som alla vill ha sina hem, liksom deras kläder, att lukta så färska som våren vinden, är de oändliga formerna av rummet och tyg luktborttagningsmedel på marknaden dyra och fulla av kemikalier. Lyckligtvis, skapa din egen hemlagade rum och tyg luktborttagningsmedel är enkel, att hålla livet att lukta färskt utan att bryta din budget.

Instruktioner

• Fyll en spray flaska med vanligt kranvatten och tillsätt 10-15 droppar av din favorit eterisk olja för varje 2 koppar vatten. Spritz i luften och njut av doften. Välja din eteriska oljor enligt deras helande egenskaper, till exempel, lavendel är lugnande, pepparmynta är energigivande, bergamott hjälper lugna mild depression och eukalyptus avskräcker insekter, däribland loppor.

• Få bli av med svårt att ta bort lukter på kläder, såsom stek fett, cigarettrök och mer genom att helt enkelt blanda lika delar vodka och vatten i en sprayflaska och lätt täcker tyger. Vätskan avdunstar snabbt, lämnar ingen alkohol eller fastnat i lukt i dess kölvatten. Detta trick fungerar utmärkt på klädsel, mattor och insidan av din bil.

•Ta bort lukter och ersätta dem med det bara av torktumlare lukten. Blanda 1 del flytande sköljmedel, 1 del bakpulver och 2 delar varmt vatten i en sprayflaska. Skaka flaskan väl tills bakpulver löses noggrant och sedan spraya en mycket ljus lager på kläder.

•Se den enklaste rum deodorizer någonsin genom att helt enkelt öppna upp en låda med bakpulver och ställer in det på något område som tenderar att samla lukt. Du kan också strö bakpulver i dina mattor av på dina möbler före dammsugning.