Hur man gör golvet moppar

Tillverkare erbjuder många automatiska moppar som har flera fördelar jämfört med manuell moppar. Den långsiktiga kostnaden för att ersätta de disponibla delarna av många av dessa moppar, men är oftast dyra. Manuell moppar kan vara billigare, men de har begränsad livslängd och ofta behöver bytas. Lyckligtvis kan du göra din egen mopp från återvunnet objekt, till exempel en gammal mop pinne och en gammal handduk. När din mop är inte längre effektivt, kan du skapa en ersättning på mindre än en timme. Self-made moppar är både kostnadseffektiv och gröna.

Instruktioner

•Trimma fållade kanterna av en gammal badhandduk. Skär tre olika typer av garn som båda ungefär 1 fot lång.

•Lay handduken på en plan yta och skär det på längden i remsor som är ungefär 1-tums wide. Remsorna kan vara ungefär samma storlek, är det inte nödvändigt att vara exakt.

•Sätt pinnen på remsor av handduk. Justera huvudet av stick med en kant på remsorna. Håll stavarna ihop runt huvudet av pinnen och vira en strand garntjocklek tätt runt dem. Knyt ändarna garnets tillsammans med en stram knut.

•Tie handduken remsor till minnet igen vid en punkt som är ungefär 2 inches ner från huvudet av pinnen. Figursättas den andra halvan av garn i detta avsnitt och säkra den med en knut.

•Rikta pinnen ner så att remsorna flop ner. Samla ihop remsorna tillsammans under chefen för moppen och knyta dem tillsammans igen med den sista biten av sträng. Avsluta med en knut.