Hur man gör gödselmedel för en Container Palm

Hur man gör gödselmedel för en Container Palm

Iögonfallande och exotiska palmerna kan förbättra utseendet på valfri plats. Som en värme kärleksfull växt, palm inte kan överleva i svalare klimat och inte kan odlas utomhus i hela av de flesta av USA. Dock kan mindre palms enkelt odlas i behållare där deras stripig fronds lägga till en tropisk touch till det inre landskapet. Placerad i en varm, solig plats, är krukväxter palms lätta att underhålla. Belysning kraven kan variera något från en typ av träd till ett annat, men de har alla liknande näringsbehov. Enligt University of Minnesota, förutom vatten, kräver Palmer en kompletterande källa kväve att hålla sig frisk. Även kommersiella vegetabiliska livsmedel som innehåller mycket kväve är lätt tillgängliga, kan en enkel palm gödselmedel göras hemma.

Instruktioner

•Pour kan en öl i en stor skål. Billig öl är bra, men det bör vara regelbunden öl, inte ljuset som lättöl tenderar att innehålla mer vatten. Jäst i ölet matar fördelaktigt mikrober i krukväxtjord, och socker fungerar som en kolkälla, stärka den palm energiresurser.

•Lägg till 2 koppar Epsom salt och rör kraftigt tills alla av salt har upplösts. EPSOMSALT innehåller mineraler näringsvärde palm anläggningen. Det löser sig lätt i vatten eller andra vätskor, vilket gör näringsämnen lättillgängliga av trädets rötter. Dessutom, hjälper den kemiska sammansättningen av EPSOMSALT till att hålla krukväxtjord mjuk, möjliggör bättre luftcirkulation i hela jorden.

•Mix i 1/2 kopp hushåll ammoniak. Inte bara kommer denna döda alla bakterier eller svamp som kan leva i krukväxtjord, det ger en färdig leverans av kväve som palm kommer att festa.

•Pour i 2 koppar varmt vatten och rör väl tills alla ingredienser blandas. Kombinera 2 msk av gödsel blandning och 1 gallon vatten. Använd en lösning som spätts till gödsla krukväxter palm, hälla blandningen långsamt runt basen av växten.

•Överför den oanvända delen av gödselmedlet till behållaren med en snäv passande lock och förvara den i kylskåp. Lägg till 1 gallon av gödningsmedel lösningen i varje palmträd en gång varannan vecka.