Hur man gör gamla Windows mer energieffektiva

Hur man gör gamla Windows mer energieffektiva

Windows läcka mer värme och energi än nästan någon annan punkt i ditt hem. Windows är en punkt av svaghet, det lönar sig att identifiera hur man kan förbättra energieffektiviteten i ditt hem genom att fokusera på Fönstren. Dock har inte alla pengar till hands för att helt enkelt byta ut alla fönster i sitt hem med nya som är mer energieffektiva. Lyckligtvis är det dock möjligt att åtgärda befintliga fönster för att minska mängden värme som förloras genom dem.

Instruktioner

•Reseal på utsidan av Fönstren med tätning. Väder orsakar de ursprungliga sälarna att skala bort eller försämra som tillåter luft överföring mellan hemmet och utsidan.

•Använd weatherstripping till alla fönster i ditt hem. Många olika typer av weatherstripping finns, såsom spänningar sigill, kände och tejp. Alla har sin egen ansökan metod, så följa de medföljande instruktionerna för just den typ av weatherstripping som du köper.

•Lägg till plast över alla fönster i ditt hem, särskilt de som inte gjort från dubbel-rutan glas. Köpa en värme-krympande plast tätning som är lätt att applicera. Bara tejpa fast den på plats och Använd en regelbunden hushållsbruk hårtork för att fästa den till windows.

•Lägg till fönster beläggningar, till exempel gardiner. Ett tjockt material hjälper till att hålla värmen in eller ut beroende på säsong, och kan förbättra energieffektiviteten i windows.

Tips & varningar

  • Professionella företag erbjuder en tjänst där de kommer i och utvärdera energieffektiviteten i ditt hem. De har verktyg för att hitta de värsta syndarna för energi läckage i hemmet så att du kan vara säker på att de är förseglade. Denna typ av företag kan hjälpa dig ytterligare öka energieffektiviteten. Ibland, även gamla fönster kan vara charmig, är det bästa alternativet att ersätta dem med moderna, energieffektiva fönster.
  • När du försegla ditt hem tätt för att förhindra energiförlust av, måste du se till att du har en tillräcklig ventilationssystem på plats.