Hur man gör ett steg av uteplats

Hur man gör ett steg av uteplats

Lägga till ett steg till din uteplats gör det lättare för gästerna och barn att komma och gå utan rädsla för tripping. Uteplats block ger en stark och attraktiv yta, och du kan använda dem för att bygga en robust steg. Kallas även asfaltläggare, uteplats block är gjorda för att tåla väder och fot trafik. En gång installerat, kommer en asfaltläggare steg senaste åren med lite underhåll.

Instruktioner

•Sweep uteplats med en butik kvast att rengöra smuts från ytan där du ska lägga till steget.

•Torr-lay uteplats block på mitten så du är vissa av trappstegets placering. Placera uteplatsen block på uteplatsen så de är center med dörren och minst 4 fot bred för säkerhet. Tjockleken på uteplats block varierar beroende på materialet. Vanligtvis behövs två lager av block för att bygga steget upp till mittpunkten mellan dörren och uteplatsen.

•Ställ in nästa rad av uteplats block över den första, med en mindre block. Centrera det andra lagret över botten block.

•Mark steg platsen med krita linjer på endera sidan och ta bort uteplats block. Använda en murslev för att sprida betong lim på uteplatsen där steget kommer att gå.

•Ställ in det första lagret av uteplats block i limmet, använder en nivå för att rada upp kanter och sömmar. Butt marksten tillsammans och ta bort överflödigt lim med murslev.

•Lägg till cement lim över toppen av bas block, lämnar avtäckta ändarna ren. Som övre block under botten block så att varje topp block överlappar två block därunder. Svindlande lederna ger styrka och en elegant, galler utseende till block stegen.

•Täcka steg med plast i två timmar så att limmet ange långsamt och lägga till murverk sand mellan lederna vid behov. Om du inte kan se sprickor mellan blocken, sanden är inte nödvändigt.