Hur man gör en Wall Mount Gel spis

Hur man gör en Wall Mount Gel spis

Väggmonterad gel eldstäder är ett modernt sätt att lägga till trivsel och värme i ditt vardagsrum. De är bärbara så de kan flyttas från rum till rum eller hus till hus om du väljer att flytta. De är också utrymme sparare eftersom de inte tar upp något utrymme. De kan bli dyrt om du köper en från en öppen spis butik; men kan du spara mycket genom att göra din egen vägg monterade gel spis från en gammal night stand som du kan ha hemma.

Instruktioner

•Ta bort lådorna från insidan av natten stå. Använda sågen för att skära ut trä lamellerna som höll lådorna i. Mät insidan av night stand att avgöra hur mycket plywood att skära för eldstaden som kommer att gå inuti. Skär bitar av plywood med sågen enligt dina mått. Använda borr och träskruv för att fästa bitar tillsammans att skapa eldstaden. Slipa hela rutan med fina mätare sand papper. Applicera två lager av värmebeständig färg på insidan av eldstaden.

•Använd borr och trä skruvarna att fästa målade brännkammaren på insidan av natten stå. Täcka träskruvar med trä kitt och slipa med sandpapper efter det helt har torkat. Täck med värmebeständig färg och låt dem torka.

•Häng den nya spisen på väggen med hängande hårdvara. Placera 3 burkar sterno eller spis gel bakom loggar sedan placera faux spis loggarna inne i eldstaden. Ljus och njuta av.

Tips & varningar

  • Använd en lång hanteras lättare att tända brasan för att undvika att bränna själv eller möjligen sätta dina kläder i brand.