Hur man gör en tröja torktumlare

Hur man gör en tröja torktumlare

Tröjor finns i alla former, storlekar och tyger. Eftersom tröjor är sällan likadana, kan det kännas som en pop quiz försöker komma ihåg hur tvätta, torka och ta hand om en viss typ av tröja. Om du befinner dig ständigt undrar om denna tröja eller annat kan skickas genom torken, du kan finna det lättare att skaffa dig en platt tröja torktumlare och luft torka dem alla. Detta kommer att spara dig själv ångest, och det kommer att spara dina tröjor. Alla tröjor håller längre när torkade på en plan yta, som de är på en Kemtvätt, snarare än att utstå hårda värmen och agitation av kläder torktumlare.

Instruktioner

Gamla skärm valen

•Hitta ett gammalt fönster skärmen på en loppmarknad, i ditt garage eller be dina vänner om de kan avvara en. Det bör vara minst 3 fot bred av 3 fot lång, men det kan vara längre eller bredare som behövs.

•Wash skärmen grundligt så att din tröja inte blir smutsiga samtidigt som man lägger på den.

•Sätt på skärmen upp från marken. Sitter det på ryggen av två stolar eller lägga den av golv eller bord på ett par tegelstenar eller bitar av trä. Du luft cirkulerar under tröjan och på toppen.

Hemlagad

•Se dina egna platta tröja torktumlare genom att köpa en längd av plast skärm från järnaffären och häftning det med en häftpistol till en bildruta du av trä.

•Använd lätt 1-av-1-tums trä skuren till längd och bredd du vill ha för din ram. Du kan använda någon trä måste du göra en ram, men 1-1-är lätt och enkel att använda och ett bra val, om du leverans av vedråvara.

•Nail trä tillsammans så att det ser ut som en stor fotoram och sedan rulla skärmen ute på det och häfta det på ramen.

•Ha någon hålla på skärmen ut hårt för dig så att du kan häfta det.