Hur man gör en trädgård Gate från trä

Hur man gör en trädgård Gate från trä

Trädgårdsskötsel kan vara en givande erfarenhet och trevlig hobby. Trädgårdsmästare vill skydda deras utrymme och investeringar, särskilt om barn eller husdjur har tillgång till omgivande områden. Bygga en trä trädgård gate med ett staket kan lösa problemet. Utfärda utegångsförbud för sig själv är inte svårt och tar lite tid. Använda galvaniserad spik och behandlat virke för extra skydd mot elementen och årstider.

Instruktioner

•Dig ett 2-fot djupt hål som är 1 fot bred. Placera en 2-tums lager av grus på botten av hålet. Ange en av inlägg horisontellt i hålet. Håll inlägget samtidigt fylla hålet med cement till inom 2 inches av jordytan. Nivå inlägget medan cement är fortfarande vått.

•Measure och mark från post över marken 36 inches. Detta är platsen för det andra inlägget. Använda installationen från det första inlägget för att installera detta inlägg.

•Tillåt cementen torka i 24 timmar.

•Lay fem 2-av-6-av-46 tums brädor lodrätt på en plan yta. Göra de slutar spola. Låg en 2-by-4-by-30-inch styrelse över fem styrelser. Göra mindre styrelsen ändar jäms med sidorna av andra styrelser. Flytta styrelsen till toppen av andra, lämnar en 2-tums ersättning på toppen. Hammare en spik genom 30-tums styrelsen till var och en av de underliggande styrelserna.

•Upprepa processen med andra 30-tums styrelsen för längst ned i styrelserna. Lämna en 2-tums ersättning längst ned från korset styrelsen. Du bör ha två korta brädorna spikade över toppen och botten av gruppen av fem styrelser.

•Sätt i resterande 30-tums styrelsen över gate ansiktet så varje ände berör en motsatta änden av arga styrelser bildar ett "Z" mönster. Denna tredje styrelse överlappar styrelser under den. Mark linjer på tredje linjen där den korsar med de två lägre styrelserna. Detta blir såglinjen för nästa steg.

•Saw i linje skär av hörnen på tredje styrelsen. Placera styrelsen tillbaka i position att bilda "Z". Gör bästa passform genom rakning av några överskott eller ojämn nedskärningar med sandpapper. Hammare en spik genom tredje styrelsen till var och en av de underliggande styrelserna att fästa tredje styrelsen.

•Placera aska block i mitten mellan två inlägg. Ställa in blocket vertikalt att hålen vetter mot i sidled. Ange porten på blocket mellan stolparna. Linje grinden jäms med en av inlägg. Markera placeringen av toppen och botten tvärbjälkar på utfärda utegångsförbud för på inlägget. Håller grinden fast på plats medan märkning positioner. Detta är platser för gångjärnen.

 rad upp inlägg av gångjärnen med post markeringar. Borra skruvarna i gångjärn hålen att koppla den första halvan av gångjärnen till inlägg. Ange porten på plats mellan stolparna. Rada upp tvärbjälkar med gångjärn inlägg. Håll grinden på plats. Borra skruvarna genom vingarna av gångjärnen i tvärbjälkar. Placera en nivå på utfärda utegångsförbud för att avgöra om det är rakt. Återställa grinden vid behov.

•Fäst den spärren bult till den övre balken på den motsatta änden av gångjärn. Rada upp klämman för spärren på inlägget. Borra skruvarna genom hålen i klämman i inlägget.