Hur man gör en trädgård Gate dörr

Trädgården är ett attraktivt sätt att innesluta ingången till din inhägnad i trädgården utrymme. Om du har gate öppningen men saknar dörren, kan du bygga din egen som en helg gör det själv projekt. Grundläggande dörren består av vertikala brädor som är fastspikad på en träram som är något mindre än porten öppnas. Välj ceder för trä för detta projekt eftersom det är en väder - och insektsresistenta trä. Grinden åtgärder 32 inches bred med 36 inches hög och är en 33-tums bred grind öppnas. Justera gate dimensioner för att passa dina specifika öppning.

Instruktioner

•Placera två 2-by-2-by-32-inch styrelser platt på en parallell till varje annan arbetsyta. Orient styrelser horisontellt. Space dem 32 inches från insidan kanter. Lägg de resterande två 2-by-2-by-32-inch brädorna mellan dessa styrelser och orientera dem vertikalt för att bilda en rektangel. Ändarna av horisontella brädorna bör vara i linje med ytterkanterna av de vertikala brädorna.

•Placera 2-by-2-by-28-inch styrelsen längs med mitten av längden på de vertikala brädorna. Detta forum bör riktas horisontellt så att den är parallell med den övre och nedre styrelser.

•Styr två jämnt fördelade rostfri träskruv genom angränsande styrelser från utanför sidorna i ändarna på varje gemensamt i församlingen med hjälp av en skruv pistol.

•Lay åttana full 1-by-4-by-36-inch styrelser över församlingen sida-vid-sida. Orient styrelser vertikalt så att de passar perfekt över ramen.

•Hammer tre jämnt fördelade rostfritt stål finish naglar genom 1-av-4-tums styrelser i övre, nedre och mellersta 2-av-2-tums ram styrelser att skydda dem på plats.

•Jämna två gångjärn på ena sidan av utfärda utegångsförbud församlingen så att de är 3 inches i från ändarna av styrelsens 2-av-2-tums lodrät ram. Driva de medföljande skruvarna genom monteringshålen i gångjärnen till styrelsens 2-av-2-tums lodrät ram med en skruv.

•Håll utfärda utegångsförbud för montering på plats med gångjärnet mot grinden post. Kör de medföljande skruvarna genom monteringshålen i gate inlägget med en skruv.

•Jämna spärren församlingen i övre hörnet kanten, mittemot gångjärnssidan av utfärda utegångsförbud för dörren. Kör de medföljande skruvarna genom monteringshålen i båda delarna av spärren med en skruv pistol medan du håller låset på plats.

Tips & varningar

  • Välj porten dörrbeslag som matchar din andra exteriör armaturer som dörrbeslag husnummer och postlådan.
  • Bära ögonskydd vid elverktyg för att undvika ögonskador.