Hur man gör en stål kolgrill

Bygga en stål kolgrill kan vara ett roligt och spännande projekt. En hemlagad modell kan spara pengar över köpta grill. Det vanligaste sättet att bygga en hemmagjord träkol enhet är genom att använda en stål fat. Att köpa ett fat är relativt billigt och du kan även använda en bärgade en om möjligt. Du kan njuta av din egen hemmagjord grill på nolltid.

Instruktioner

•Förbered att skära en dörr i sidan av fat. Dörrens höjd måste vara ca 1/4 omkretsen på fat, så mät runt tunnan från ena sidan av cirkeln till den andra med ett måttband. Markera 1/4 mätning med silvertejp. Mäta över cirkeln igen på samma sida, men vända bandet på en 90-graders vinkel så det är i anslutning till första mätningen. Placera tejp längs denna mätning och upprepa processen på botten av tunnan.

•Kapa ett litet rektangulärt hål i sidan av grillen med kraft såg. Styra sågen längs kanterna på den fodrade silvertejp. Försök inte att klippa bandet och se till att sågen är fortfarande i en rak linje under styckningen. För vertikal nedskärningar, använda extra försiktighet så att sågen inte glider.

•Sätt en bas till fat av svetsning en vinkel järn rektangel till dess botten. Mät längd och diameter på trumman och subtrahera runt en tum från den totala diameter siffran så pipan kan vila på benen när de läggs. Använda power såg att skära järnet till tänkte mätningen och svetsa ramen rektangeln tillsammans. Mät och kapa fyra ben av överblivna vinkel järn som är något högre än midjehöjd. Svetsa benen på järn rektangulära basen.

•Measure diameter från fat är insidan och den totala längden på pipan. Denna siffra kommer att användas för att skära en bit metall galler används som faktiska grillen. Medan mätning, markera fyra punkter under dörren av fat och säkerställa att de alla är i en jämn linje. Hålen ska vara ca 2 inches isär. Använda en laser nivå om en är tillgängliga för att säkerställa korrekt parketter. Borra hål i de fyra punkter som har markerats.

•Placera fat ovanpå basen, se till att det sätter nivån. Markera insidan av fat där den möter basen hörn och ta bort den från basen. Använda en borrmaskin för att borra hål genom markeringarna med en 1/2-tums borr. Fat på basen igen och fäst bultarna till grillen med nötter och en skiftnyckel.

•Sätt stål gångjärn till toppen av dörren, med hjälp av en skruvmejsel, och placera den skurna rektangeln av metall över dörren. Använd en trä pinne av trä som ett handtag genom hålen borras under dörren. Fäst peg till grillen med skruvar och muttrar. Placera det metall gallret över fäst muttrar och skruvar i botten av tunnan. Läs in kol i botten av tunnan.

Tips & varningar

  • Kontrollera att ingenting farligt lagrades i stål trumman. Skadliga livsmedel kunde arbeta sig in i maten.