Hur man gör en schack blomsterarrangemang

Hur man gör en schack blomsterarrangemang

Designa ett schack-tema blomsterarrangemang med full-headed blommor i svart och vitt. Rosor, nejlikor och dahlior erbjuder en uttalad visning av läckra kronblad som hjälper dig att fylla i loppet av schackbrädet. Många blommor kommer i nyanser av svart, men du kan också be din florist att färga några blommar svart för dig. För schackbrädet utseende bitar för grundläggande sådana som inte avleda uppmärksamheten från blommorna och välj dina favoriter att införliva i ordningen. Resten kan visas bredvid och runt vasen.

Instruktioner

•Fyll glasbehållaren halvvägs med vatten. Torka vasen torka dem kanter.

•Bandet ett rutnät över toppen av vasen en tum i taget. Lämna en liten överhäng av tejp för varje remsa som du lägger till. När nätet är klar tejp runt hela utanför behållaren att hålla rutnätets tejp på plats.

•Measure längden på en blomma stem genom att hålla det mot vasen. Botten av blommor huvudet bör vila längs raden tejp och toppen av behållaren. Klipp blomman lämnar en 1/4 tum utrymme längst ned i behållaren så att blomman stammen att absorbera vatten. Skär resten av blommorna till samma storlek som den första.

• Starta i ett hörn av vasen och börja att sätta blommor i rutnätet med tejp. Omväxlande svarta och vita blommor för att skapa schackbrädet.

•Wrap några schack bitar med tråd. Infoga dem en i taget in i centrera av en blomma. De bör sitta jämnt. Om de inte böja tråd tills du kan stabilisera stycken på det blommiga schackbrädet. Ett annat sätt att arrangera bitarna är att infoga tråden och vira den runt rutnätet band lämnar tillräckligt tråd för att böja pusselbiten på plats över blommorna.

•Yta arrangemanget genom att infoga grönska att lägga till ett stänk av färg. Små stänk av grönt är allt som krävs. Mäta grönskan på samma sätt som du gjorde blommorna och infoga stjälkar mellan och runt blommorna.

Tips & varningar

  • Experimentera med olika storlekar på wire för schackpjäser och använda den som ett dekorativt element. Färgglada pärlor kan läggas till tråd för ytterligare anpassning. Andra idéer för en schack-tema arrangemang inkluderar en svart och vit design placeras i vas formad som en schackpjäs eller ett arrangemang som placeras direkt på ett schackbräde.
  • Använda en typ av blomma i två olika färger för att skapa en nivå arrangemang för bitar. Om du inte kan hitta svarta blommor, kan du skapa samma arrangemang med olika färger.