Hur man gör en privat skärm för en Pool

Hur man gör en privat skärm för en Pool

Ingen gillar känslan som de lever i en fisk skål, och om du har en pool, sekretess är ännu viktigare. Flera saker kan du göra en privat skärm för en pool.

Instruktioner

•Installera ett stängsel eller vägg för att lägga till sekretess i din pool. Det här alternativet fungerar bäst om du kommer att blockera vyn av människor som är på samma nivå som ni. Staket eller murar är dyra, emellertid, och kommer inte att blockera vyn från en övre våningar fönster.

•För ett billigare alternativ, med fristående skärmar lägger sekretess till poolen. Du kan flytta skärmar runt överallt där de behövs mest. Men skärmar är lätta och kan blåsas över av vinden. De också blockera inte utsikten från höga fönster.

•Du kan plantera träd eller stora buskar att skärmen din pool. Träd får lång nog att blockera utsikten från höga platser, och de är ganska billiga att plantera. Om du bara vill sekretess på sommaren, kan du plantera ett lövträd. För året-runt privatlivet, välja ett vintergrönt träd. Se till att du plantera träd tillräckligt långt från poolen som du inte ständigt städa upp löv, grenar och frukt.

• Om du inte har mycket utrymme, du kan växa stora växter i krukor. Ordna krukor runt poolen att lägga till sekretess. Några växter, som bambu, växa mycket lång och frodas i krukor.

•Du kan också installera spaljéer runt poolen. Odla tjocka klättring vinrankor upp spaljéer att ge både skönhet och sekretess under sommarmånaderna.