Hur man gör en paraply täcker med skurna palmblad

Hur man gör en paraply täcker med skurna palmblad

Du kan göra en dekorativ paraply täcka från tak av tropiska palmer som kommer att avskärma solen och skydda från regn. Det passar prydligt över toppen av en standard uteplats paraply kapell eller kan användas ensam med paraply ram. Använda halmtak konstruktion genom att skikta palmblad sammanflätade tillsammans för att göra en skyddande och slitstark beläggning. Om ditt paraply inte längre har sitt hölje, ge din palm leaf täcka en tätare väv för stöd på paraply ram.

Instruktioner

•Gather palm lämnar och skär dem till en enhetlig längd. För att täcka spridningen av en uteplats paraply, använda mellan 40 och 60 palmblad för en 9-fots paraply.

•Measure omkretsen på din uteplats paraply. Beskriva ett cirkelformat område på marken med snöre med denna mätning.

•Lay den första palmblad med sin spets drygt cirkeln och dess avskurna änden mot mitten. Gå till den motsatta sidan av cirkla och lägga en annan palmblad på samma sätt. Låg två mer bladen vinkelrätt mot först. Nu kan du mäta hur många fler blad behöver du för att slutföra ett skikt av ditt paraply täcka.

•Fyll i utrymmen med mer palmblad. Överlappar något dem och loop och Knut snöre runt varje blad, nära toppen och vid mitten av bladen, att väva dem tillsammans.

• Starta det andra lagret ovanpå den färdiga första lagret. Göra sista knuten i garnets för det första lagret och skär inte det. Loop och Knut garn runt bladen som du lägger dem ut och överlappa dem för det andra lagret. Anslut de två lagrarna av looping garnets genom det första lagret som du väva den andra raden av löv i locket. Knyt upp och skär garnets när paraply omslaget är klar.

•Reinforce toppen av paraply omslaget. Innan du sätter den i bruk, använda garnets och skär ändarna av palm lämnar ligger på toppen av paraply omslaget att väva dem tätt samman. Börja med att knotting garn till ett blad, vrida dem tillsammans, fånga nästa blad, knyt en knut, vrida dem tillsammans och fånga nästa blad; Fortsätt tills toppen av paraply har en klar kant.

•Placera palm leaf paraply täcker över ramen. Stå på ett steg pall eller ta paraply ner och vända den upp och ner för att fästa omslaget till det. Rada upp locket med paraply ramen. Använda garn för att säkra det till paraply på varje ram spets och på toppen. Placera paraply i hållaren och njuta av skuggan.

Tips & varningar

  • Undvik att vika palm leaf paraply omslaget. I stället, förvara den i en torr plats.