Hur man gör en miniatyr fontän

Hur man gör en miniatyr fontän

Lägg till lugnande ljudet av rinnande vatten med en miniatyr fontän. Beroende på material väljer du denna fontän kan användas inomhus eller utomhus i en trädgård eller uteplats. Craft leverera butiker, sällskapsdjur tillförsel butiker och byggvaruhus säljer de leveranser som behövs för att göra små fontäner. Om du har stenar, snäckor eller stranden glas samlingar, kan dessa användas i fontänen, ger det mer personlig touch. Detta projekt tar mindre än en dag att göra.

Instruktioner

•Använd en behållare på minst 6 inches djupt för basen av fontänen. Vattnet måste vara djupt nog att täcka pumpen. Se till att det finns inga hål i behållaren. Du kan använda en djupt keramikskål som har en ganska bred öppning. Detta ger gott om utrymme att passa andra funktioner på fontänen.

•Sätt pumpen i behållaren. Drapera nätsladden över kanten på behållaren. Detta blir vanligt på baksidan av fontänen. Bifoga den klara slangen till pumpen. Slangar storlek beror på vilken typ av pump som används.

•Fyll behållaren delvis full med småsten. Akvarium stenar fungerar också bra. Pebbles hjälpa hålla pumpen på plats och ge vikt till fontänen. Kontrollera att den öppna änden av slangen är ovanför klipporna.

•Lägg till växter eller figurer till fontänen. Detta kan vara bitar av större sten, en liten staty eller en bambu växt. Fyll i hela växten eller figurer med snäckor, stenar eller glas. Skär slangen till önskad höjd. Du kan trimma den nära rock basen eller lämna den sticker upp lite. Om den sticker ut, blir det mer av ett stänk ljud.

•Lägg till vatten till din fontän. Kontrollera att pumpen är täckt. Koppla in pumpen för att testa fontänen. Gör eventuella justeringar till vatten tryck eller slangar som behövs. Placera fontänen på önskad plats och koppla in den.

Tips & varningar

  • Akvarium pumpar gör bra fontän pumpar.
  • Vissa pumpar har en sugkopp att koppla till en container botten.
  • Tillsätt vatten till din fontän när nivån börjar släppa, annars riskerar du att bränna ut pumpen.