Hur man gör en marknivå trädäck

Hur man gör en marknivå trädäck

En marknivå däck ger ett anpassat utseende som ser imponerande ut och passar fint in i omgivningen. Nästan alla med grundläggande Snickeri färdigheter kan bygga ett däck. Planera dina däck, säkert material förväg, få lite hjälp och du kan slutföra detta projekt i en dag.

Instruktioner

•Decide på däcket dimensioner och stav ut området som du kommer att bygga däck. Mark på marken där de konkreta pirarna kommer att gå som kommer att vara grunden för däck. Du bör ha bryggor 1 fot inne i varje hörn av däck och 10 fot i varje riktning.

•Dig hål 18 inches djupt eller tryggt under frost linjen för ditt område, och bred nog för 12-tums cylindriska konkreta former. Skjut formerna på plats i hålen med övre kanten nivån med marken. Använda en sträng och linje nivå så att de är alla på samma höjd.

•Fyll formulären med betong till toppen av formuläret ange och justera reglar ankare i betongen, och låta betongen för att bota.

•Lay ut landskapsplanering tyg för att täcka området under däck och täck den med en 1 tums lager av sand eller grus att hålla ner. Detta kommer att hindra ogräs från att växa upp genom dina däck men tillåta något vatten rinna igenom marken.

•Measure och skär två uppsättningar av 2 x 8 dubbel rim bjälklag längden på dina däck. Montera dem i reglar ankare och säkra med tunga träskruvar. Fästa reglar hangarer för slutet reglarna i båda ändar av två rim reglarna, placerad så slutet reglarna utanför ansikte är jäms med kanten av rim reglarna.

•Measure och skär i 2 x 8 slutet joists bredden på dina däck. Sätta dem i reglar hangarer och fäst med träskruvar.

•Fäst den invändiga reglar hangarer varje 16 inches på mitten på båda slut bjälklag. Mät och kapa invändig reglarna till storlek av 2 x 6 virke. I reglar hangarer och fäst med träskruvar.

•Kapa 2 x 4 timmer till storlek för den prydnad, vilket möjliggör en liten överhäng. Ställning först bit trall spola med en av kanterna på slutet reglarna och skruva in reglarna under den. Butt varje successiva bit trall mot tidigare och fästa reglarna med skruvar.

•Measure och skär 1 x 8 trim styrelser för att täcka slutet och rim reglarna. Borra hål i trim styrelser och fästa reglarna med träskruvar. Tillämpa färg, bets eller tätskikt sealer till däck.

Tips & varningar

  • Om du använder en borrmaskin, har ett extra batteri laddning medan du arbetar. Däck kräver många skruvar som kommer att tömma en borrmaskin batteri snabbt. Utan ett extra batteri fördröjs dina framsteg medan du väntar på ett batteri att ladda.